Erai
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 187
Hocam hangi konularda daha iyi çünkü sıfır fiyatlarına bakarsak steelseries iki katı ve daha üst seviye bir kulaklık gibi duruyor tek eksisi ikinci el olarak alacak olmam7P+ ile aynı olan 7X+ kullandım steelin pil süresi hariç barracuda her açıdan net şekilde daha iyi
Steelin fiyatları abartılı ben geçen sene 7x+ ı 2000 TL'ye almıştım ona göre düşünmeyin , ses kasma , müzik konusunda özellikle basslarda barracuda önde , konforları aşşağı yukarı aynı ikisi de kumaş , mikrofonu barracudanın bir tık daha iyi , barracudanın tek kötü yanı malzeme kalitesi zayıf ve pil süresi steele göre düşük , yine de pil seviyesi fazlasıyla yeterli , sarı siteye bakarsanız 2.600 civarına kapalı kutu bulursunuz hattaHocam hangi konularda daha iyi çünkü sıfır fiyatlarına bakarsak steelseries iki katı ve daha üst seviye bir kulaklık gibi duruyor tek eksisi ikinci el olarak alacak olmam
teşekkürlerSteelin fiyatları abartılı ben geçen sene 7x+ ı 2000 TL'ye almıştım ona göre düşünmeyin , ses kasma , müzik konusunda özellikle basslarda barracuda önde , konforları aşşağı yukarı aynı ikisi de kumaş , mikrofonu barracudanın bir tık daha iyi , barracudanın tek kötü yanı malzeme kalitesi zayıf ve pil süresi steele göre düşük , yine de pil seviyesi fazlasıyla yeterli , sarı siteye bakarsanız 2.600 civarına kapalı kutu bulursunuz hatta