🔥İndirim SteelSeries Rival 3 Gen 2 RGB Gaming Mouse - Siyah - KABLOLU 975TL BEYAZI 999TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,068
N11 üzerinden medimarkt satıcı 979 tl ye satıyordu 100tl kuponla 879 tl ye geldi, geçende amazondan 1050 tl ye aldım ucuza aldım sanıyordum geri iade edicem amazona

N11 üzerinden medimarkt satıcı 979 tl ye satıyordu 100tl kuponla 879 tl ye geldi, geçende amazondan 1050 tl ye aldım ucuza aldım sanıyordum geri iade edicem amazona
bende bugün mediamarkt kendi sitesinden steelseries prime kablolu 740tl aldım. şuan da prime kullanıyorum. tam elime göre stok bulunca aldım :) başka mouslar rahatsız edici geliyor nedense

bende bugün mediamarkt kendi sitesinden steelseries prime kablolu 740tl aldım. şuan da prime kullanıyorum. tam elime göre stok bulunca aldım :) başka mouslar rahatsız edici geliyor nedense
Ben uzun süren rival 3 1. Nesil kullandım yine 1. Nesil alıcaktım baktım 2. Nesil daha uygun ozaman bunu alayım dedim tasarımı ve sadeliği hoşuma gidiyor elimede oturuyor başka mouse alıp denemek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece 2. nesilde logo kısmına rgb koymamışlar o kötü olmuş taban kısmına odaklanmışlar

Kablosuz mavi 1900 lira fiyatlar güzel

Şu markaların rafa kalkacağı kimin aklına gelirdi?
1000053858.webp

harbiden üzüyor ya

Steelseries sağlamlığı var tabi kullanıyom bazen a159 prodan rahat ve bağlantı sıkıntısı çekmiyom ancak vxe r1 de düşünülebilir kablosuz bütçe az bişi arttırılıp
2018'de 2. el olarak 60 liraya rival 110 almıştım hala onu kullanıyorum alma sebebimde o zamanlar böyle çok rgb'li ekipman yoktu masada ışıklı bir şey olsun diye almıştım üstüne belki 20 tane mouse almışımdır hepsini iade ettim hiçbirine elim oturmadı düzgünce.

Steelseries sağlamlığı var tabi kullanıyom bazen a159 prodan rahat ve bağlantı sıkıntısı çekmiyom ancak vxe r1 de düşünülebilir kablosuz bütçe az bişi arttırılıp
Vxe r1 pro var bende 9 ay önce aldım. 3 haftadır mouse dongle'a bağlanmıyor. Bağlansa bile 4sk sonra bağlantısı kopuyor. Aç kapa yapınca yine bağlanmıyor dpi ışığı vs yanmıyor. Wraithe gönderdim sorun yok driverinizda problem vardır dediler 3 bilgisayarda denedim 3ünde de aynı sıkıntı var en fazla 1 gün kullanabilidim bir bilgisayarda. Bugüm yine aynı şekşlde bağlandıktan birkaç dakika sonra gitti. Çözümde bulamadım kablosuz ürünlerden soğuttu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,849
Üyeler
184,509
Son üye
orhandem
Geri