Neler Yeni

SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse alınır mı?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
4 sene rival 110 kullandım. Ne scroll bozuldu ne de sol tıkı.
Artık bozulmadığı için sıkılıp sattım. Bence tamamen şans işi. Sizde bozulmuş bende ki model taş gibiyidi.
Yani 3 rival 110 , 2 tane de rival 3'de bu sorunların olması şaşırttı. Mausun üstünde tepinsem yada agresif hareketler yapsam anlarım da,Durduk yere olan bir şey insanın sinirini bozuyor. Bidaha alırsam zaten g pro wireless'a geçerim. (param olursa :D )

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,585
İsim
Oğuz Oğuz
Yani 3 rival 110 , 2 tane de rival 3'de bu sorunların olması şaşırttı. Mausun üstünde tepinsem yada agresif hareketler yapsam anlarım da,Durduk yere olan bir şey insanın sinirini bozuyor. Bidaha alırsam zaten g pro wireless'a geçerim. (param olursa :D )
Rival 3 Wireless’den aerox 3 wireless’a geçtim bakalım nasıl. Daha gelemdi.

Juiclair0

80+ Silver
Kasası dandik benzetmesi yaptım kardeşim anlamadınmı :) Bu arada Bu sorunu algılaman çok zor. Servise bile izah ettim açıklayana kadar canım çıktı. Kaç sayfa mail yazışmamız var. Vardır ama farketmıyorsundur. Söylediğim şey çok ufak olduğu için farketmek zor. Testler ayarlar yapman gerek. Sen memnunsan ne mutlu sana kardeşim. Maus dış gorunus olarak hakketen guzel. RGB si aşık ediyor adamı.
şeymi diyorsun dostum servisin anlamadığı sensör arızasını senmi anladın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel maus'a benziyor. Olmadı buna geçeriz. Hangisi ucuz ise.
maus :monkahmm:

4 sene rival 110 kullandım. Ne scroll bozuldu ne de sol tıkı.
Artık bozulmadığı için sıkılıp sattım. Bence tamamen şans işi. Sizde bozulmuş bende ki model taş gibiyidi.
arkadaş bahtı şanssız piyade herhalde kanka rival 3 almıs onunda sensörü bozulmuş 4 kişiye aldırdım zırıl zırıl kullanıyoz :D

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
şeymi diyorsun dostum servisin anlamadığı sensör arızasını senmi anladın

maus :monkahmm:
İlkinde kabul etmediler benden kanıt beklediler. Sonraki 2 servise gönderdiğimde otomatik kabul ettiler aynı problemden dolayı bay TDK baş müdürü.
Belki tecrübe edinmemişsindir yaşından dolayı. Türkiye servislerini internetteki yorumlardan takip edersen suçu hep kullanıcıya yıkarlar. Bu sorunun bende olmadığını Bilal'e anlatır gibi anlattım. Kapiş?

Juiclair0

80+ Silver
İlkinde kabul etmediler benden kanıt beklediler. Sonraki 2 servise gönderdiğimde otomatik kabul ettiler aynı problemden dolayı bay TDK baş müdürü.
Belki tecrübe edinmemişsindir yaşından dolayı. Türkiye servislerini internetteki yorumlardan takip edersen suçu hep kullanıcıya yıkarlar. Bu sorunun bende olmadığını Bilal'e anlatır gibi anlattım. Kapiş?
mouse yazmayı bilmeyen adam bana bilgi veriyor mouse hakkında. Haklısın kardeşim en maus sensin :D

Juiclair0

80+ Silver
Ya bi sg kavga edecek başkasını bul
kavga etmiyorum dostum burada ürün hatalı değil seninki bozuk çıkmış diyorum senin yaşın küçük anlamazsın diyorsun :D

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
kavga etmiyorum dostum burada ürün hatalı değil seninki bozuk çıkmış diyorum senin yaşın küçük anlamazsın diyorsun :D
Vay anasını. 5 adet sıfır ürün geliyor ve hepsinde aynı sorun var. Hadi bana gelenlerin hepsi bozuk olsun. İlk sefer servise gönderdiğimde benden neden kanıt istediler? Ve kanıt olarak sunduğum Program ve cihaz verilerini neden kabul ettiler? Demekki sensör sorunlu. Bak birdaha söylüyorum. Farketmeyecek kadar az bu sorun. Oyunlarda bozuk olup olmadığını anlayamazsın. Bunu şey gibi düşünebilirsin. Bu mouse 1 ms diğeri 3 ms. Aaa 1ms olan daha iyi demek gibi bir şey. Oyunlarda hissiyatını anlaman çok zor. Ben ürün fabrikasyon sorunlu olduğu için bıraktım ve bunu steelseries'e mail olarak aktardım.AR-GE'lerini artık iyi yaparlar birdahakine. Ki yeni modelini çıkarmış bile rival 3'ün.

Vay anasını. 5 adet sıfır ürün geliyor ve hepsinde aynı sorun var. Hadi bana gelenlerin hepsi bozuk olsun. İlk sefer servise gönderdiğimde benden neden kanıt istediler? Ve kanıt olarak sunduğum Program ve cihaz verilerini neden kabul ettiler? Demekki sensör sorunlu. Bak birdaha söylüyorum. Farketmeyecek kadar az bu sorun. Oyunlarda bozuk olup olmadığını anlayamazsın. Bunu şey gibi düşünebilirsin. Bu mouse 1 ms diğeri 3 ms. Aaa 1ms olan daha iyi demek gibi bir şey. Oyunlarda hissiyatını anlaman çok zor. Ben ürün fabrikasyon sorunlu olduğu için bıraktım ve bunu steelseries'e mail olarak aktardım.AR-GE'lerini artık iyi yaparlar birdahakine. Ki yeni modelini çıkarmış bile rival 3'ün.
Adamlara göre ürün çalışıyormu? Çalışıyor. sağ sola hareket ediyormu? Ediyor. Ozaman sorun yok kafasındalar.Kanıtlarını göstermeseydim bu süre belki davalık bile olabilirdi. Uzatmadılar.

Juiclair0

80+ Silver

Adamlara göre ürün çalışıyormu? Çalışıyor. sağ sola hareket ediyormu? Ediyor. Ozaman sorun yok kafasındalar.Kanıtlarını göstermeseydim bu süre belki davalık bile olabilirdi. Uzatmadılar.
Peki kullanıyoruz 4 kişi bizde neden bir şey olmadı yüksek dpi ve sens valorant oynuyorum dia 3 immo arası bi senmi fark ettin :D

Juiclair0

80+ Silver

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
Bu boyutlarda mouse arıyorsan VIPER MINI al düşünme. İkisinide kullandım. Viper mini daha iyi açık bir şekilde.

Artıları (Viper mininin):
Kablosu örgülü ve daha sağlam
Daha ucuz
Daha hafif
Sensörü daha iyi

Eksileri:
Rival 3ün rgb tasarımı daha hoş bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,792