Neler Yeni

SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse alınır mı?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tamam senin dediğin olsun :) Güle kullanın.
Yoksaydığım biriyle tartışıyorsun sanırım. Boşuna uğraşma 2 ıq'lu biridir engellediysem, kendini yorma laftan anlamaz :D. Rival 3 çöp kesinlikle 300 lira edecek bir ürün değil.

Ak'f

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS oyunlarını oynamak için kullanacğım.
Kesinlikle alınır. Yaklaşık 4.5 senedir Rival 100 kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkartmadı. Kalitesi muazzam ürünler üretiyor Steelseries. Mouse için Steelseries değişmem.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
Yoksaydığım biriyle tartışıyorsun sanırım. Boşuna uğraşma 2 ıq'lu biridir engellediysem boşuna kendini yorma. Rival 3 çöp kesinlikle 300 lira edecek bir ürün değil.
Hayır dostum. Ben verilere dayanarak konuşuyorum. Adamlar fabrikada üretirken zaten test ediyor sensörünü , sağ ,sol sapma tıklama testi vs. Bu ürün kullanılmaya başlandıktan sonra minik sapmalar oluyor.Bariz sorunlu bu ürünler. Onu anlatmaya çalışıyoruz. Yoksa Oyun oynarken hissetmen çok zor.

Semih.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Semih Tanık
2 yıldan fazladır rival 300s kulllanıyorum, başka steelseries ürünü kullanmadım ama genel olarak en azından bu mouse nin kalitesinden çok memnunum ,@mojito nun da dediği gibi benimde zıplama tuşu scrollda ve hakketen bi zaman sonra scroll sesi değişiyor çalışmasında sıkıntı yok sadece ses değişiyor, belkide temizlik ve eğer yapılıyorsa yağlanıp sorun çözülebilir, onun dışında steelseriesin uygulamasına zaten söylenecek bişey yok 10 numara basit ve kullanışlı. kendim bu mouse üzerindeki tecrübelerimden yola çıkarak steelseries ürünlerini öneririm.

mojito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
altan ayhan
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji en sevdiğimden.
2 yıldan fazladır rival 300s kulllanıyorum, başka steelseries ürünü kullanmadım ama genel olarak en azından bu mouse nin kalitesinden çok memnunum ,@mojito nun da dediği gibi benimde zıplama tuşu scrollda ve hakketen bi zaman sonra scroll sesi değişiyor çalışmasında sıkıntı yok sadece ses değişiyor, belkide temizlik ve eğer yapılıyorsa yağlanıp sorun çözülebilir, onun dışında steelseriesin uygulamasına zaten söylenecek bişey yok 10 numara basit ve kullanışlı. kendim bu mouse üzerindeki tecrübelerimden yola çıkarak steelseries ürünlerini öneririm.
Katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,698
Üyeler
168,818
Son üye
Wichlass0.
Top Bottom