🔥İndirim Steelseries Siyah Prismcaps 298₺

Gateron switchle uyumlu olurmu acaba

HK fiyatları arttığı için şuan alınacak en f/p pudding keycaps.Kalite olarak daha iyidir zaten.
Aynen öyle ek olarak hkdan alinanlari aşırı yükseğe satıyorlar daha ucuza ss kalitesi alıyorsun. Amazon üzerinden aldım 40tl kuponla 260a geldi umarım uyumludur. Outemu swli gamebooster fire storma takicam.

Hocam merhabalar, 298e hala satılıyor ve almak istiyorum da aklıma takıldı yarın normalde black friday olduğu için asıl indirimler yarın mı olucak yoksa yarın olması gereken indirimler bu haftaya dağıtıldı da aynı indirimler devam mı edicek acaba, ona göre alacağım da

Hocam merhabalar, 298e hala satılıyor ve almak istiyorum da aklıma takıldı yarın normalde black friday olduğu için asıl indirimler yarın mı olucak yoksa yarın olması gereken indirimler bu haftaya dağıtıldı da aynı indirimler devam mı edicek acaba, ona göre alacağım da
Daha inmez indirimler başladı lazımsa al bitmeden

SteelSeries PrismCaps – Çift Taraflı Tuş Seti, "Pudding" Görünümlü, Tüm Standart Mekanik Klavyeler ile Uyumlu, MX Darbeler, Siyah (İngiltere Klavyesi Düzeni) https://www.amazon.com.tr/dp/B095X5G4S4?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_NBGA43M0RQFTR857E0AV
Alınır

keşke benim klavgyeyede olsaydı baya ucuz

Aldım valla hocam, şimdi buna büyük spaceli 2. el klavye de bulmam lazım :D

Bugün geldi. Mx olan tüm klavyelere uyumlu olacağını düşünüyorum fazla fazla boy boy ctrl,alt,win tuşu göndermişler. Benim sağ üstteki 1234 yazan mood tuşları vardı oraya paso win tuşu koyacam misal. Eski halinide attım full siyahtı. Farklılık için bence gayet iyi. Yeni kalvye almaktansa makyajlamak mantıklı bence klavyeden memnunum. Klavye cm masterkey pro L bu arada yıllar önce almıştım. Tavsiye edilir.
Dokusunu beğendim. Mat tırtıklı bi yapı eskisi bi tık pürüzsüzdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• IMG_20221124_235457.jpg
    IMG_20221124_235457.jpg
    2.6 MB · Hit: 52
  • IMG_20221124_152405.jpg
    IMG_20221124_152405.jpg
    1.3 MB · Hit: 55
Geri