Reaper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 308
Alınıp olmazsa iade edilebilir heralde. Denenebilinir bence.Mekanik çoğu modelle uyumlu diyor ama yinede tam bilmiyorum.
Alınıp olmazsa iade edilebilir heralde. Denenebilinir bence.Mekanik çoğu modelle uyumlu diyor ama yinede tam bilmiyorum.
Aynen öyle ek olarak hkdan alinanlari aşırı yükseğe satıyorlar daha ucuza ss kalitesi alıyorsun. Amazon üzerinden aldım 40tl kuponla 260a geldi umarım uyumludur. Outemu swli gamebooster fire storma takicam.HK fiyatları arttığı için şuan alınacak en f/p pudding keycaps.Kalite olarak daha iyidir zaten.
Daha inmez indirimler başladı lazımsa al bitmedenHocam merhabalar, 298e hala satılıyor ve almak istiyorum da aklıma takıldı yarın normalde black friday olduğu için asıl indirimler yarın mı olucak yoksa yarın olması gereken indirimler bu haftaya dağıtıldı da aynı indirimler devam mı edicek acaba, ona göre alacağım da
Alınır![]()
SteelSeries Prismcaps Siyah Tuş Takımı Uk - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prismcaps Siyah Tuş Takımı Uk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
SteelSeries PrismCaps – Çift Taraflı Tuş Seti, "Pudding" Görünümlü, Tüm Standart Mekanik Klavyeler ile Uyumlu, MX Darbeler, Siyah (İngiltere Klavyesi Düzeni) https://www.amazon.com.tr/dp/B095X5G4S4?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_NBGA43M0RQFTR857E0AV
hayır 300548.99 görünüyor
şuan kullanıyorum ama bence gayet güzelHk nin keycapsleri leş
Ta ne zaman yazmışım kardeşimhayır 300
k.b. görmedimTa ne zaman yazmışım kardeşim