Neler Yeni

Steelseries Stratus Duo Analog Tuşları Sorunu

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Merhaba yaklaşık 6 aydır steelseries stratus duo kullanıyorum. Şimdiye kadar harika iş çıkardı ve muhteşem bir performans sergiledi. Ama bir sorun var. Sol analog tuşu yanlış çalışıyor. Önce PES oynarken adamımı sol tarafa hareket ettirmeye çalışırken sol üst çapraza doğru hareket ettirip taça çıkartıyordu. Her maç bu yüzden defalarca kez taç yapıyordum. Ardından bu sorunun oyundan kaynaklı olduğunu düşündüm ve ayarlarına bakıp kolu test ettiğimde gerçekten kolun sorunlu olduğunu bazen aşağı gösterince yukarı her defasında da sol tarafı gösterince sol çaprazı gösterdiğini fark ettim.
Ekran görüntüsü 2020-12-31 193514.png
Bu fotoğrafta sadece aşağı tarafı gösteriyorum.Yukarı değil.
Ekran görüntüsü 2020-12-31 193457.png
Burada ise sadece sol tarafı.

Kendim yapabileceğim bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de size sormak istedim. Garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak para iadesi yapmak isteyecekler diye korkuyorum çünkü ben çok daha düşük bir fiyata almıştım ve yine bu koldan verdikleri para ile alamayabilirim. Windowstaki gamepad kontrol merkezinde sınama yapamıyorum. nÜrünü "N11-Adeks Store" üzerinden aldım.

Bir de birisi firma ile nasıl iletişime geçebileceğimi, ne yapabileceğimi söylerse iyi olur.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,024
Üyeler
159,095
Son üye
tentaqiular
Top Bottom