Neler Yeni

Stok Sorunları Ne Zaman Biter?

Stok sorunları ne zaman biter?

• Mart sonu

• Nisan

• Mayıs

• Haziran

• Temmuz-Ağustos

• Eylül-Ekim-Kasım-Aralık

• 2022

• 2023

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese selamlar. Soru basit. Evet bununla ilgili birçok konu açılmıştı fakat VOK'un bir videosunda stok sorunları 2022'yi bulur denmişti. Bu da bir hayli aklımı karıştırdı. Ben Temmuz-Ağustos gibi yeni bir sistem toplamak istiyorum ve şuan ki fiyatı 13.5-14K tutuyor. Bu sistemi sizce o zamanlar 11K'ya toplayabilir miyim? Teşekkürler.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Herkese selamlar. Soru basit. Evet bununla ilgili birçok konu açılmıştı fakat VOK'un bir videosunda stok sorunları 2022'yi bulur denmişti. Bu da bir hayli aklımı karıştırdı. Ben Temmuz-Ağustos gibi yeni bir sistem toplamak istiyorum ve şuan ki fiyatı 13.5-14K tutuyor. Bu sistemi sizce o zamanlar 11K'ya toplayabilir miyim? Teşekkürler.
Dolar kuruda var işin içinde belli olmaz 2022 de belki ekonomik kriz vs çıkar ne olacağı kesin bilinemez ama tahmin edilir

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
1 hafta sonrada bitebilir 1 yıl sonrada :) ETH bağlı.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ETH 2.0 ile bitecek. En karlı kazım eth ile ve eth 2.0 ile kazım yapmak imkansız hale gelip alım satım birimi olacak Etheryum

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
en iyi ihtimalle mart sonu nisan diyenler vardı artık onlarda yok maalesef

Fordon Greeman

80+ Bronze
ETH 2.0 ile bitecek. En karlı kazım eth ile ve eth 2.0 ile kazım yapmak imkansız hale gelip alım satım birimi olacak Etheryum
Mining bitmez, 2.0 ile 4GB ekran kartları ile kazım bitebilir deniyor, yani 3000 serisi için hala stok bulunmayabilir, ayrıca kazımı yapılabilecek çok coin var. Biri olmaz diğerine geçerler.

Ape1995

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Alperen
Eth 2 muhabbeti var, vergi muhabbeti var ve elbet bir yerde bu mining patlayacak böyle kazancı uzun süre devam etmesine izin vermezler bence yaz sonuna doğru biraz düzelir tamamen düzelmesi 2022 belki sonrası

Top Bottom