Mesele kazım yapılacak yan coinlerin olması değil en karlı olanının değişmesiMining bitmez, 2.0 ile 4GB ekran kartları ile kazım bitebilir deniyor, yani 3000 serisi için hala stok bulunmayabilir, ayrıca kazımı yapılabilecek çok coin var. Biri olmaz diğerine geçerler.
Kimsenin kazancında gözümüz yok da, umarım 2.0 ile çözülür.Mesele kazım yapılacak yan coinlerin olması değil en karlı olanının değişmesi
kusura bakmasınlar ama piyasanın içinden geçip paraya para demeyen insanlara bir gram saygı duyamam.Kimsenin kazancında gözümüz yok da, umarım 2.0 ile çözülür.
ekran kartına 400-500 dolar verebilecek bütçen varsa amazondan 3070 kovala . Çok ucuza gidiyor Amazonda(günümüz piyasasına göre)Sizce toplamak istediğim sistem Ağustos aylarına doğru yaklaşık 3000TL düşer mi?
Açıkçası RTX 2060 düşünüyorum. Ama maalesef ki Vatan'dan almak zorundayım. Başka seçeneğim yokkusura bakmasınlar ama piyasanın içinden geçip paraya para demeyen insanlara bir gram saygı duyamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartına 400-500 dolar verebilecek bütçen varsa amazondan 3070 kovala . Çok ucuza gidiyor Amazonda(günümüz piyasasına göre)
Sizce Vatan'dan o zamanlarda 11.000TL'ye monitör dahil RTX 2060 toplayabilir miyim?kusura bakmasınlar ama piyasanın içinden geçip paraya para demeyen insanlara bir gram saygı duyamam.
ekran kartına 400-500 dolar verebilecek bütçen varsa amazondan 3070 kovala . Çok ucuza gidiyor Amazonda(günümüz piyasasına göre)
Amazon Germany ya da UK den almak istemiyorsan İtopya Gamegaraj gibi yerlerden alabilirsin. Vatan kendi adını duyurmuş ve güvenilir olarak lanse edildiğinden ürün fiyatlarını da haliyle şişiriyor.Açıkçası RTX 2060 düşünüyorum. Ama maalesef ki Vatan'dan almak zorundayım. Başka seçeneğim yok
Sizce Vatan'dan o zamanlarda 11.000TL'ye monitör dahil RTX 2060 toplayabilir miyim?
Hayır o anlamda değil. Gidip mağazadan almalıyım. Ama bulunduğum yerin yakınlarında bir tek Vatan varAmazon Germany ya da UK den almak istemiyorsan İtopya Gamegaraj gibi yerlerden alabilirsin. Vatan kendi adını duyurmuş ve güvenilir olarak lanse edildiğinden ürün fiyatlarını da haliyle şişiriyor.
ETH çıktıkça çıkıyor.Herkese selamlar. Soru basit. Evet bununla ilgili birçok konu açılmıştı fakat VOK'un bir videosunda stok sorunları 2022'yi bulur denmişti. Bu da bir hayli aklımı karıştırdı. Ben Temmuz-Ağustos gibi yeni bir sistem toplamak istiyorum ve şuan ki fiyatı 13.5-14K tutuyor. Bu sistemi sizce o zamanlar 11K'ya toplayabilir miyim? Teşekkürler.