Yok hocam ne pes etmesi bakın sadece rica ettim.Hocam vermeden önce neler dedi? Ayrıca siz tam ne dediniz de verdiler. Pes mi ettiler?
garantisi olmuyorArkadaşlar bu mouseun garantisi nasıl oluyor acaba bilen var mı ? Ben beyazını aldım ama garantisi kafa karıştırdı.
Korkuttu biraz şimdi garanti olmayinca.Gelincd direk satsammi acaba yagarantisi olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
90 güne kadar iade hakkın oluyor.
Stocklar bitmiş,Yeniden Stocklara Ne Zaman Döner?Ürün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
AJ159 Modelleri Arasındaki Farkı Gösteren Tablo:
Alıntıyı görüntüle
1 ay kullan sonra satarsın.Korkuttu biraz şimdi garanti olmayinca.Gelincd direk satsammi acaba ya
Hocam gercekten alabilmişsiniz ben de deniyorum şimdi.Yok hocam ne pes etmesi bakın sadece rica ettim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende prime vardı primei satar kullanirim diyodumda garantisi olmayışı üzdü biraz1 ay kullan sonra satarsın.
Hocam yurt dışı ürünü ne bekliyorsunuz ki. %20 kuponla 1200 TL'ye şu an özellik olarak daha iyi mouse bulmanız neredeyse imkansız.Bende prime vardı primei satar kullanirim diyodumda garantisi olmayışı üzdü biraz
Bu tarz ürünleri tr de satanlarda garanti yok. Ürünü veriyor garanti ile uğraşmıyor yurtdışı için bu durum çok normal. Şanslıysan 2 3 sene sorunsuz kullanırsın. En kötü Switchleri bozulur değiştirsinBende prime vardı primei satar kullanirim diyodumda garantisi olmayışı üzdü biraz
bende alanlar kervanına girdimÜrün Linki:AJAZZ AJ159 Pro Tri-Mode Gaming Mouse
Arkadaşlar herkese selamlar;
Nordic MCU,
PAW 3395 Sensör,
Huano Green Shell White Dot Transparent Switch,
Beraberinde gelen şarj istasyonu ve built-in 8k dongle (doğru ürün seçeneğini seçmeniz lazım) ile güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Gümrük vergisiyle beraber 1405 tl ödedim. Gelince de yorumlarımı paylaşacağım.
Doğru ürün seçeneğinden kastım şu ikisidir, biri beyaz diğeri siyah:
Alıntıyı görüntüle
AJ159 Modelleri Arasındaki Farkı Gösteren Tablo:
Alıntıyı görüntüle
Hocam yurt dışı ürünü ne bekliyorsunuz ki. %20 kuponla 1200 TL'ye şu an özellik olarak daha iyi mouse bulmanız neredeyse imkansız.
Aynen hocam haklısınız çok bir şey beklemiyorum zaten ama şimdi 4 ay kullanır elimde kalır ben ona yanarım yoksa bu fiyata imkansız bulamayız aşırı haklısınız 2sene götürecek olsa kullanırım ama 4ayda sorunlar başlarsa sıkıntıBu tarz ürünleri tr de satanlarda garanti yok. Ürünü veriyor garanti ile uğraşmıyor yurtdışı için bu durum çok normal. Şanslıysan 2 3 sene sorunsuz kullanırsın. En kötü Switchleri bozulur değiştirsin
BilemeyizStocklar bitmiş,Yeniden Stocklara Ne Zaman Döner?