Steelseries primedan geçilir mi arkadaşlar ? yurtta kaldığım için kablo yeri aşırı sıkıntı oluyor.Öyle aşırı aşırı bir gecikmesi yoksa almayı planlıyorum.Lol csgo oynarken felan sıkıntı çıkarır mı yani ?
İyi güzel de eli büyük olanlar avcunu mu yalasın
yok büyük ihtimalle çünkü mcu ları farklı.merhabalar bu mousun 8k donglesi kalmamista 1kligini alsak 8kligi ayri alabilcegimiz bi yer var mi varsada ne kadar tutar acaba?
Çözümü biliyorsan söylesene hocamArızalı ise alırım ben
Birden fazla sebebi olabilirÇözümü biliyorsan söylesene hocam
geçer geçer dediği gibi 30 euro üstünü deniyorum kabul etmiyor parça parça sipariş etmek zorunda kalıyorumGeçer diyor
Ne yazık ki ayrı satmıyorlar. 8k da desteklemez sen düz aj159 aldın muhtemelen. Onlar max 1k hz.merhabalar bu mousun 8k donglesi kalmamista 1kligini alsak 8kligi ayri alabilcegimiz bi yer var mi varsada ne kadar tutar acaba?
yok almadimda alcaktim sagol yazdigin icin.Ne yazık ki ayrı satmıyorlar. 8k da desteklemez sen düz aj159 aldın muhtemelen. Onlar max 1k hz.
8Khz gereksiz yüksek. İşlemciye ek olarak yük bindiriyor diye biliyorum. 1Khz gayet yeterli benceŞimdi bir şey soracağım size. 8K ile 1 k arasındaki farkı sistemimizde görebilecek miyiz ? bir kaç yerde 8k olsada ekran ve sistemden dolayı onu kaldırabilecek aradaki farkı hissettirebilecek bir donanım yok vs diyorlar. Şimdi 8k alıpta 8k gerçekten herkes elindeki ile yapabilecek mi? bu arada 8k ne oluyor. Detaylıca anlatabilecek var mı ?