Neler Yeni

Streamlabs obs upload sorunu

Fenicery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fenicery
Arkadaşlar Merhaba,twitch yayını yapıyorum ve yayınıma droplar giriyor.Upload hızım iyi olmasına rağmen streamlabs obs te 3000 bitrate bile alamıyorum.

İnternet hızım ektedir:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Merhaba,twitch yayını yapıyorum ve yayınıma droplar giriyor.Upload hızım iyi olmasına rağmen streamlabs obs te 3000 bitrate bile alamıyorum.

İnternet hızım ektedir:
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sorunum ÇÖZÜLMÜŞTÜR!!!

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk

İnternet hızım ektedir:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sorunum ÇÖZÜLMÜŞTÜR!!!
nasil cozdun yardımcı olir musun

Fenicery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fenicery
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasil cozdun yardımcı olir musun
Olurum takibide.Streamlabs OBS`i sildim ve onun yerine direk normal open broadcaster software(OBS) indirdim.Böylece artık bitrate sorunum kalktı.İnşallah senin sorununu bu çözüm düzeltir.İnternete obs indir yazarsan direk karşına çıkıcaktır.Kendi sitesinden indirmeni tavsiye ederim. :)

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Olurum takibide.Streamlabs OBS`i sildim ve onun yerine direk normal open broadcaster software(OBS) indirdim.Böylece artık bitrate sorunum kalktı.İnşallah senin sorununu bu çözüm düzeltir.İnternete obs indir yazarsan direk karşına çıkıcaktır.Kendi sitesinden indirmeni tavsiye ederim. :)
ben zaten orjinal obsk kullaniyorum tesekkurler

Top Bottom