🔥İndirim Strong 750w 80+ Bronze Beyaz Güç Kaynağı 1499TL

bu psu 3080ti ve 5070ti icin yeterli olur mu islemci 7500f

Almanı önerme
Naysla 1350ye geldi ben aldım bedava bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama psu konusunda çok bir bilgim yok idare eder mi bu psu rtx 3080+ryzen 5 7500f işlemciyi?
Almanı önermem çinden alıp etiket basıyorlar

bu psu 3080ti ve 5070ti icin yeterli olur mu islemci 7500f
Yeter ama çinden alıp etiket basıyorlar tüm sistemi yakma ihtimalin var yani

Almanı önerme
Almanı önermem çinden alıp etiket basıyorlar
evet biliyorum ama ben bir kere NZXT C750 PSU lu sistem toplamıştım. Oyun oynarken sistem bi anda kapandı sisteme zarar gelmedi ama güç kaynağının kendisi yandı sonra araştırdım NZXT o psuyu çinden ürettirip markasını basmış yani kısacası bunu dev markalar bile yapıyor bence bu kriter olmamalı

evet biliyorum ama ben bir kere NZXT C750 PSU lu sistem toplamıştım. Oyun oynarken sistem bi anda kapandı sisteme zarar gelmedi ama güç kaynağının kendisi yandı sonra araştırdım NZXT o psuyu çinden ürettirip markasını basmış yani kısacası bunu dev markalar bile yapıyor bence bu kriter olmamalı
Çinden ürettirme kısmı farklı bir durum. NZXT o güç kaynağını CWT'ye ürettiriyor. Konuda geçen PSU'nun ise belli değil. Muhtemelen merdiven altı bir üreticiyie ürettiriyorlar. CWT ise oldukça büyük bir üretici. Aynı değiller kısaca.

Zaten çoğu ürün çinde üretiyorlar ama dediğim markalar teşeron olarak yapıyorlar en basitinden o güç kaynağını alırsan sistemi yakman olsalığı çok yüksek olucak ve sağlıklı çalışacağını sanmam bide garantiye gönderdinmi?

yok işte kardeşim bomboş muhabbet.
sorun yok diyorsan alalım zam gelmeden :)

Beyaz 3080 veya 4070 super sistem toplamayı düşünüyorum bu psu nasıldır bedavaya geliyor YAKALA300 koduyla
Naysla 1350tlye geldi bedava olduğu için çektim 1 adet
fiyata zam mı geldi pc'den kontrol ediyorum 1800tl yazıyor

Bunun 12v hatlarından 744w güç sağlayabileceğini inananlara elimde satılık çıtır hasarlı az kullanılmış köprü var. Kelepir fiyata bırakıcam.

Forumda var mı kullanan?

Zaten çoğu ürün çinde üretiyorlar ama dediğim markalar teşeron olarak yapıyorlar en basitinden o güç kaynağını alırsan sistemi yakman olsalığı çok yüksek olucak ve sağlıklı çalışacağını sanmam bide garantiye gönderdinmi?
evet gönderdim sıfır ürün gönderdiler onu da sahibinden de sattım güvenemediğim için

4000 5000 serisi ekran karti almayi biliyoruz lakin psu konusuna gelince cimri davranıyoruz fantezi mi ariyorsunuz da servet döktüğünüz sistemleri ne idü belirsiz seylere emanet ediyorsunuz demiyor kimse

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,842
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri