Almanı önermem çinden alıp etiket basıyorlarNaysla 1350ye geldi ben aldım bedava bu fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama psu konusunda çok bir bilgim yok idare eder mi bu psu rtx 3080+ryzen 5 7500f işlemciyi?
Yeter ama çinden alıp etiket basıyorlar tüm sistemi yakma ihtimalin var yanibu psu 3080ti ve 5070ti icin yeterli olur mu islemci 7500f
evet biliyorum ama ben bir kere NZXT C750 PSU lu sistem toplamıştım. Oyun oynarken sistem bi anda kapandı sisteme zarar gelmedi ama güç kaynağının kendisi yandı sonra araştırdım NZXT o psuyu çinden ürettirip markasını basmış yani kısacası bunu dev markalar bile yapıyor bence bu kriter olmamalıAlmanı önerme
Almanı önermem çinden alıp etiket basıyorlar
Çinden ürettirme kısmı farklı bir durum. NZXT o güç kaynağını CWT'ye ürettiriyor. Konuda geçen PSU'nun ise belli değil. Muhtemelen merdiven altı bir üreticiyie ürettiriyorlar. CWT ise oldukça büyük bir üretici. Aynı değiller kısaca.evet biliyorum ama ben bir kere NZXT C750 PSU lu sistem toplamıştım. Oyun oynarken sistem bi anda kapandı sisteme zarar gelmedi ama güç kaynağının kendisi yandı sonra araştırdım NZXT o psuyu çinden ürettirip markasını basmış yani kısacası bunu dev markalar bile yapıyor bence bu kriter olmamalı
Zaten çoğu ürün çinde üretiyorlar ama dediğim markalar teşeron olarak yapıyorlar en basitinden o güç kaynağını alırsan sistemi yakman olsalığı çok yüksek olucak ve sağlıklı çalışacağını sanmam bide garantiye gönderdinmi?evet biliyorum ama ben bir kere NZXT C750 PSU lu sistem toplamıştım. Oyun oynarken sistem bi anda kapandı sisteme zarar gelmedi ama güç kaynağının kendisi yandı sonra araştırdım NZXT o psuyu çinden ürettirip markasını basmış yani kısacası bunu dev markalar bile yapıyor bence bu kriter olmamalı
sorun yok diyorsan alalım zam gelmedenyok işte kardeşim bomboş muhabbet.
fiyata zam mı geldi pc'den kontrol ediyorum 1800tl yazıyorBeyaz 3080 veya 4070 super sistem toplamayı düşünüyorum bu psu nasıldır bedavaya geliyor YAKALA300 koduyla
Naysla 1350tlye geldi bedava olduğu için çektim 1 adet![]()
Strong ST750 750w 80+ Bronze APFC Beyaz Power Supply Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları
Strong ST750 750w 80+ Bronze APFC Beyaz Power Supply Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet gönderdim sıfır ürün gönderdiler onu da sahibinden de sattım güvenemediğim içinZaten çoğu ürün çinde üretiyorlar ama dediğim markalar teşeron olarak yapıyorlar en basitinden o güç kaynağını alırsan sistemi yakman olsalığı çok yüksek olucak ve sağlıklı çalışacağını sanmam bide garantiye gönderdinmi?
Yaptığın biraz saçma sadece şansına psu yanmış öyle kötü bir psu değil tabi o paraya daha iyileri var ama.evet gönderdim sıfır ürün gönderdiler onu da sahibinden de sattım güvenemediğim için
1 hafta olmamıştı toplayalı yanınca psu bu kalitesizdir dedim sattım yani doğal olarakYaptığın biraz saçma sadece şansına psu yanmış öyle kötü bir psu değil tabi o paraya daha iyileri var ama.