kapatmalı mıyım ?Oyun ayarlarında yada nvidia denetim masasında keskinleştirme falan açık sanırım.
Evet, görüntüyü daha net yapayım derken bu hale getiriyor. % olarak düzeyleri vardır denetim masası yada oyun içerisinde %50 veya direkt %0 getirip kontrol edin tekrardan.kapatmalı mıyım ?
nvdia denetim masasında bulamadım hangi ayardı rica etsem yardımcı olabilir misin ?Evet, görüntüyü daha net yapayım derken bu hale getiriyor. % olarak düzeyleri vardır denetim masası yada oyun içerisinde %50 veya direkt %0 getirip kontrol edin tekrardan.
Hocam AMD kullanıcısıyım, Görüntü Keskinleştirme/Image Sharpening diye geçebilir, yoksa oyun içi ayarlardan bakın benzer ayar var mı.nvdia denetim masasında bulamadım hangi ayardı rica etsem yardımcı olabilir misin ?
reisim oyun içinde keskinleştirmeye dair bir şey yok maalesef sana zahmet tanıdığın birine sorma imkanın var mıHocam AMD kullanıcısıyım, Görüntü Keskinleştirme/Image Sharpening diye geçebilir, yoksa oyun içi ayarlardan bakın benzer ayar var mı.