Neler Yeni

Şu pc donanımlarından altın çıkarma mevzusu hakkında bilgi edinmek istiyorum.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşım bana pc'den altın çıkaracak vohooo diye hayallerle geldi. Biliyorum ki o kadar kolay olmuyor. Örneğin X işlemcisinden Y kadar altın çıkıyor tarzı. Arkadaşım kimyasallarla bayağı ilgili o konuda fikrim yok. Sadece 2007'den sonra üretilen parçalarda kullanılan altın miktarı veya altın kullanılan parçaların listesini çıkarmam lazım. Bence bu iş yaş ama bu konuda bilgili olanlar lütfen ulaşsın. Arkadaşımın bu hevesini kırmak istemiyorum ama 2 tane ergen en fazla ne yapabilir onu da görmek istiyorum. Konu bir tık gülünç farkındayım. 2 hayalperest olarak sermayemizde var. Fikirleri & bilgileri bekliyorum.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam o iş hiç yaş değil. En basitinden Orkun Işıtmak'ın videosunu izleyebilirsin.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Arkadaşım bana pc'den altın çıkaracak vohooo diye hayallerle geldi. Biliyorum ki o kadar kolay olmuyor. Örneğin X işlemcisinden Y kadar altın çıkıyor tarzı. Arkadaşım kimyasallarla bayağı ilgili o konuda fikrim yok. Sadece 2007'den sonra üretilen parçalarda kullanılan altın miktarı veya altın kullanılan parçaların listesini çıkarmam lazım. Bence bu iş yaş ama bu konuda bilgili olanlar lütfen ulaşsın. Arkadaşımın bu hevesini kırmak istemiyorum ama 2 tane ergen en fazla ne yapabilir onu da görmek istiyorum. Konu bir tık gülünç farkındayım. 2 hayalperest olarak sermayemizde var. Fikirleri & bilgileri bekliyorum.
Hocam orkunun video var bakabilirsiniz anakart çiplerinden bayağı bir kullanılıyormuş.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşım kimya bölümünde okuyor. Yaş olmadığını biliyoruz. :)

Şuan yapmak kar getirir mi amacımız o yönde olacak. Evimde bayağı bir hurda pc parçası mevcut.
Hocam o zaman neden o iş yaş diyorsun? :D

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Hocam o zaman neden o iş yaş diyorsun? :D
O kadar kolay olsa herkes yapardı o mantıkla yaklaşıyorum olaya. Şuan bunu tartışmak istemiyorum. Sadede uğraşmaya değer mi o yonde kaygılarım var ve kaygılanmakta haklı mıyım onu öğrenmek istiyorum.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
O kadar kolay olsa herkes yapardı o mantıkla yaklaşıyorum olaya. Şuan bunu tartışmak istemiyorum. Sadede uğraşmaya değer mi o yonde kaygılarım var ve kaygılanmakta haklı mıyım onu öğrenmek istiyorum.
Hocam denemekten zarar gelmez. Bulabildiğiniz hurda anakartlar ile deneyin derim. Hiç olmadı harcadığınız parayı çıkarırsınız, ona göre işe girip girmeyeceğinizi kesinleştirirsiniz.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Hocam denemekten zarar gelmez. Bulabildiğiniz hurda anakartlar ile deneyin derim. Hiç olmadı harcadığınız parayı çıkarırsınız, ona göre işe girip girmeyeceğinizi kesinleştirirsiniz.
Deneyimlerimi aktarırım hocam.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yüzlerce parça bulmak lazım. 3/5 parça buldum cebime para girecek hevesine düşmeyin. Yüzlerce parçadan çıkaracaksınız ki , bu işten ekmek yiyebilesiniz.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Yüzlerce parça bulmak lazım. 3/5 parça buldum cebime para girecek hevesine düşmeyin. Yüzlerce parçadan çıkaracaksınız ki , bu işten ekmek yiyebilesiniz.
3-5 parçadan pek bir beklentimiz yok. Sermayemiz bu yonde oldukça yeterli düzeyde. Aldığım parçaları + fiyatını liste halinde forumla paylaşırım. Edindiğimiz tecrübeyle devam edip etmeyeceğimize karar verebiliriz ve foruma aktarırız. :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
3-5 parçadan pek bir beklentimiz yok. Sermayemiz bu yonde oldukça yeterli düzeyde. Aldığım parçaları + fiyatını liste halinde forumla paylaşırım. Edindiğimiz tecrübeyle devam edip etmeyeceğimize karar verebiliriz ve foruma aktarırız. :)
Bu konu altında paylaşırsanız sevinirim forumda birilerinin kazanma hikayelerini okumak hoşuma gidiyor

Top Bottom