Birkaç güne geçer ama dayanamayıp patlatırsan o bölgede biraz yanma hissedebilirsinSu toplaması patlamadan geçer mi?
Yanlış bir yöntem. İz kalabileceği gibi su toplamasını asıl sebebi alttaki bölgeyi korumak. Su toplamış şekilde bırakırsanız en doğru iyileşme süreci olur. Patlaması bölgenin kuruması ve kabuk bağlamasına sebep olur. Kaba et, ayak tabanı gibi bölgelerde ise nasır ile sonuçlanabilir.Geçer, ama su toplayan yere ufak bir iğne batırıp suyunu akıt hem rahatlarsın hem de iyileşme sürecini fark etmezsin bile.
Doğrudur belki ben yanlış bir öneride bulunmuş olabilirim. Ben hep bir iğne batırıp temizlerim ve o şekilde iyileşmeye bırakırım şuana kadar bir sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmez tabii, teşekkürler.Yanlış bir yöntem. İz kalabileceği gibi su toplamasını asıl sebebi alttaki bölgeyi korumak. Su toplamış şekilde bırakırsanız en doğru iyileşme süreci olur. Patlaması bölgenin kuruması ve kabuk bağlamasına sebep olur. Kaba et, ayak tabanı gibi bölgelerde ise nasır ile sonuçlanabilir.