Gurkanpiro
80+ Platinum
sizce
Ben yüklü miktarda foxf topluyorum çok hareketli bir hisse trade yapiyorsan işine gelir uzun vadeciysen çok umrunda olmaz faiz indirimlerinden sonra guzel hareketler bekliyorum hissenin bu yılki satışları baya düştü vs şu an yarışlar vs oluyor yeni urunlerini çikariyorlar illa 3. Çeyrek bilençosuna olumlu yansıyacağını düşünüyorum ytd hisseyi kendin araştirip ona göre yatirim yapmani öneririm başina iş alinca bizden bilme sonrasizce
sagolun tesekkur ederımBen yüklü miktarda foxf topluyorum çok hareketli bir hisse trade yapiyorsan işine gelir uzun vadeciysen çok umrunda olmaz faiz indirimlerinden sonra guzel hareketler bekliyorum hissenin bu yılki satışları baya düştü vs şu an yarışlar vs oluyor yeni urunlerini çikariyorlar illa 3. Çeyrek bilençosuna olumlu yansıyacağını düşünüyorum ytd hisseyi kendin araştirip ona göre yatirim yapmani öneririm başina iş alinca bizden bilme sonra
Sana çok lazim bir para ise ve riske atmak istemiyorsan daha garanti sakin kağıtlara yatirabilirsinsagolun tesekkur ederım
nerden almamı onerırsınızSana çok lazim bir para ise ve riske atmak istemiyorsan daha garanti sakin kağıtlara yatirabilirsin
Birde nasdaq için ağustos donemi hep inişli çikişli olur bir hisse alirsan aniden düşerse korkma illa geri toparlanir şu an japonya faiz arttirimi yapicam diye insanlari korkuttuğu için carry trade yapanlar kagitlari vs satti çikti wix vs uçtu o yüzden piyasada panik var spekülasyonlara piyasa açık bu gün olduğu gibi + gosterip sonra birden mal kitleyebilirler paranizin %40 ina yakinini nakitde tutmanizda ve firsat geldikçe alim yapmanizda fayda var iyi forumlar
Midas kullaniyorum ben 2 yıldir geçen sene bir kaç sorun çikarmişti sunucu çokmesi gibi vs ama telafi ettiler şu son senedirde hiç bir sorun yaşamadımnerden almamı onerırsınız
hocam tr de ne alabiliriz şuan sasa ve tüpraşta yüklü miktarda hissem var şişecam düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuzBen yüklü miktarda foxf topluyorum çok hareketli bir hisse trade yapiyorsan işine gelir uzun vadeciysen çok umrunda olmaz faiz indirimlerinden sonra guzel hareketler bekliyorum hissenin bu yılki satışları baya düştü vs şu an yarışlar vs oluyor yeni urunlerini çikariyorlar illa 3. Çeyrek bilençosuna olumlu yansıyacağını düşünüyorum ytd hisseyi kendin araştirip ona göre yatirim yapmani öneririm başina iş alinca bizden bilme sonra
bence uzun vadede yatırım yapın bır tanıdıgım al sat yapıyordu ama uzun vadede daha fazla kar yapmıshocam tr de ne alabiliriz şuan sasa ve tüpraşta yüklü miktarda hissem var şişecam düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
hocam tr de ne alabiliriz şuan sasa ve tüpraşta yüklü miktarda hissem var şişecam düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Biste hiç girmedim uzaktan gorduğum kadari ile çok şişirilen hisseler ve çok spek müsait nasdaq bana daha güvenli ve tahmin edilebilir geliyorhocam tr de ne alabiliriz şuan sasa ve tüpraşta yüklü miktarda hissem var şişecam düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
hocam thy balonu uçacağı kadar uçtu zaten pek umudum yok açıkçası
2019 dan beri uzun vade hisse topladım artık trade e girmek istiyorum yeteri kadar da sermayem var açıkçası girmek mantıklı geliyorbence uzun vadede yatırım yapın bır tanıdıgım al sat yapıyordu ama uzun vadede daha fazla kar yapmıs
hahahahhahaha. Şuanda en ucuz şirketlerden birisi THY. Hisse senedi fiyatında yazana bakmayacaksın. Şuanda thynin fiyatı sermayesinin bayağı altında.hocam thy balonu uçacağı kadar uçtu zaten pek umudum yok açıkçası
manipülasyon yapma ağzımı bozdurma benim defol git forumdanhktm hissesi var yüklü miktarda cumaya tlkafar tavan inş YTD.
hocam thy balonu uçacağı kadar uçtu zaten pek umudum yok açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
2019 dan beri uzun vade hisse topladım artık trade e girmek istiyorum yeteri kadar da sermayem var açıkçası girmek mantıklı geliyor