baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
İroni yaptım cnm buna bende inanmadımArtık yukarda tanrı var deseler inanmayacağım.
İroni yaptım cnm buna bende inanmadımArtık yukarda tanrı var deseler inanmayacağım.
Temmuzda burda olacağım acaba ABD kıskanmaktan çatlayıp patlayacak mı? Tüm ülkeler bizi deli gibi kıskanacak mıTemmuzda bu konuyu hortlarız
Keşke bir sürpriz yapıp bizi k*ç etseler ama nerdeeeTemmuzda burda olacağım acaba ABD kıskanmaktan çatlayıp patlayacak mı? Tüm ülkeler bizi deli gibi kıskanacak mı
Bu açıklamadan sonra imkansız olanı yapsalar bile gülmem gitmeyecekKeşke bir sürpriz yapıp bizi k*ç etseler ama nerdeee
@Fevkelade1iAlıntıyı görüntüle Arkadaşlar bu ne
binali yıldırımınm oğlu hediye etmiştirPudra şekeri çekmiş
Daha zor. Yeni yeni temel atılıyor daha. 2-2.5 yıl sonra çıkatırmaya başlanır.2 ay değik de 2 yıla belki olur. Onunda bu bulduğumuz doğalgaz rezervlerinin işlenmesi sonucu olur diye düşünüyorum. Eğer temmuza kadar işlerlerse rezervleri neden olmasın? Çünkü son bir yıldır çok ciddi rezervler bulunuyor eğer işlenebilirse.
şimdi siyasete girmeyeyimde bu yönetimle mi,komedyen olacakmış kıyısından dönmüş ama hala iş yapaAlıntıyı görüntüle Arkadaşlar bu ne
Bunu söylemeden önce bayağı içmiş galiba.Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar bu ne
Günaydın deseler perdeyi açıp Güneş var mı diye bakarım, adımla seslenseler nüfus müdürlüğünden adımı kontrol ederimArtık yukarda tanrı var deseler inanmayacağım.