Superli̇ght Den V3 Proya Geçmeye Değer Mi̇?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
şuan hali hazırda superlight kullanıyorum. alalı ortalama 9 ay fiilan oldu ama toplasan 3 4 ay anca kullandım. bunu satıp min 2k ya üste az daha koyup bide indirim bekleyip v3 pro almaya değer mi?
Post automatically merged:

bide almadan önce elime deneyecem mediamarktta vardır açığı sanırım denip alıyım beğenirsem diye düşünüyorum

V3 Pro bence almaya değmez. 2300-2400 falan olursa anca. Pulsar X2, Endgame XM2we, Lamzu atlantis, Ninjutso Sora gibi mouseları alırdım ben.

V3 Pro bence almaya değmez. 2300-2400 falan olursa anca. Pulsar X2, Endgame XM2we, Lamzu atlantis, Ninjutso Sora gibi mouseları alırdım ben.
o dediklerin zaten superlight ile aynı. sadece v3 pro acaba elime daha iyi mi oturur diye düşündüğümden bide bendeki superlight siyah indirimdeyken almıştım bidaha bu fiyata düşmedi zaten :D klavye beyaz alıcam mouseyide beyaz alsam güzel olur mantığından dolayı

o dediklerin zaten superlight ile aynı. sadece v3 pro acaba elime daha iyi mi oturur diye düşündüğümden bide bendeki superlight siyah indirimdeyken almıştım bidaha bu fiyata düşmedi zaten :D klavye beyaz alıcam mouseyide beyaz alsam güzel olur mantığından dolayı
Superlight 400 IPS 40 G değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

V3 Proya da geçmeye değmez zaten. Diğer mouselara geçerim daha iyi hele Ninjutso Soraya. 45 Gram olduğu için fark yaratır.

Superlight 400 IPS 40 G değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

V3 Proya da geçmeye değmez zaten. Diğer mouselara geçerim daha iyi hele Ninjutso Soraya. 45 Gram olduğu için fark yaratır.
bilmiyorum geçersem sadece v3 proya geçerim. oda hem beyaz alacağımdan hemde daha iyise geçiyim diye yoksa geçmem dediğim gibi hem indirim bekleyecem hemde bunu güzel fiyata satabilirsem

bilmiyorum geçersem sadece v3 proya geçerim. oda hem beyaz alacağımdan hemde daha iyise geçiyim diye yoksa geçmem dediğim gibi hem indirim bekleyecem hemde bunu güzel fiyata satabilirsem
Bence geçmeye çok gerek yok. Satılığa koyabilirsin iyi fiyata satarsan Sora geçersin.

Bence geçmeye çok gerek yok. Satılığa koyabilirsin iyi fiyata satarsan Sora geçersin.
valla hocam bi bakıcam çarşıya çıkarsam v3 proyu zaten indirimle birlikte alırsam muhtemelen 2000 e belki daha aşşa bile mal edebilirim. şirketede kestirriim faturayı filan. normalde memnunum zaten bundan da bakalım. razera iyi diyolar ondan sormak istedim

Hayır aynı değil, 1-1.5K'ya bile Superlighti tokatlayan mouselar var Darmoshark M3 gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri