Superonline 1000mpbs indirme sorunu

Hız testinde 950 mbps gibi bir hız alıyordum; steam, epic gibi platformlarda da 300 mbps gibi bir hız alıyordum. İnternetteki ayar videolarıyla 400'e kadar yükselttim ama daha fazla çıkamadım. Bilgisayar değiştirdim şimdi steam'de 1000 mbps'in üstüne çıktığım bile oluyor, sebebi neydi çözemedim.

Bu ülkede sorun çıkarmayan bir şey yok internet sıkıntısı çekmeden yıllarca yaşamızsanız allahın sevdiği kuluymuşsunuz valla

1760827568684.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirme hızını sınırlayı kapatın öyle tekrar deneyin

bu issler normalde 1000 vermek zorunda ama vermiyorlar türkiye gibi orta doğu bir ülkesinde bile iyi yapacak bir şey yok

superonline 500mbit anlık fotoğraf Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

1760827913663.webp
1760827827956.webp

Bilerek yapıyorlar issler yani şimdi sövecemde sövsek ne fayda ediyor ki ben yaşamıyorum uzun zamandır böyle bir şey en azından umarım böyle devam eder
burdakı problem steam mı internet mi pc parçalardan dolayı mı şimdi

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

1760828013316.webp

bu bişeyi ispatlamıyor ki benim internet paketim 500mbitlik paket buradaki durum 900-1000olmalık bir durum değil

1760828013316.webp

bu bişeyi ispatlamıyor ki benim internet paketim 500mbitlik paket buradaki durum 900-1000olmalık bir durum değil
mevzu adamın 1000mbit internetin 1/10 unu ındırme olarak kullanması ya kabloda problem vardır ya da modemde genelde modemden kaynaklı sorun oluyor kabloda yırtılma kompa yoksa

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

pc parçalarındanda kaynaklanabiliyor anakart vesayri fakat eğer mesela üst düzey bir bilgisayarınız var ise yinede bu sıkıntılar oluyorsa iss in yaptığı bir durum bu ve bunuda çözemezsiniz bu yüzden kendi modemimi kullanıyorum ki bu ******** insanlar benim modem ayarlarıma dokunmasınlar çünkü yetkileri olabiliyor sınırlandırma vs kendi modemlerinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,842
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri