Neler Yeni

Yardım Süperonline altyapısı Çekildi,Müşteri Hizmetleri Bölgenizde Fiber Yok Diyor.

Naex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Halis Kavraz
İlgilendiği Kategoriler
Donanım - Çevre Birimleri - Alışveriş
Arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum,yanlış yere açtıysam modlar taşır yada bilgilendirirse sevinirim.

Haziran ayında sokağımda Süperonline fiber altyapı çalışması oldu,kaldırım altından bina çıkışına kadar Fiber altyapı çekildi.Yaklaşık 4 aydan fazla olmasına rağmen dün müşteri hizmetlerini aradığımda bölgenizde fiber görünmemekte 50 Mbps verebiliriz diyor(Türknet'den 80 Mbps alıyorum).

▪︎Henüz aktif olmamış olma ihtimali varmıdır ?
▪︎Bina önünden apartman içerisine kadar fiber'mi çekilmesi gerekmekte ? (Eğer öyle ise bu işlemi kim yapıyor)

Türknet'de 80 Mbps internete 180₺ fatura ödemekten sıkıldım,üstelik artık Taahhütsüz olması artık bir avantaj değil,dezavantaj. 3 ayda bir zam gelmekte.Süperonline'da 2 sene taahhütlü 1000Mbps geçeceğim.

Konu hakkında bilgisi olan,yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Müşteri hizmetlerinden gerekli desteği alamadığım için konu açma gereği duydum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
knk binanın içine dairenin kapı yanına kutu koydular mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
daha tamamlanmamış olabilir, turknetin sitesinden adresini bir kontrol et ne kadar hız veriyor, mesela bizim binanın kapının yanına siyah bir tane fiber kutusu koydular, adresimi kontrol ettiğimde 1000 veriyor

Naex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Halis Kavraz
İlgilendiği Kategoriler
Donanım - Çevre Birimleri - Alışveriş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha tamamlanmamış olabilir, turknetin sitesinden adresini bir kontrol et ne kadar hız veriyor, mesela bizim binanın kapının yanına siyah bir tane fiber kutusu koydular, adresimi kontrol ettiğimde 1000 veriyor
Türknetin altyapısı değil,türknet Altyapı kiralamıyor fiberde.Süperonline'dada diğer siteler gibi adres girerek alabildiğin hızı göremiyorsun 😅

O bina içine koyulan,dışarıya kadar gelen kabloyu binaya çeken kutunun kurulumunu sanırım süperonline yapacak ama 4 ay kadar uzun süren bir işlemmi bu.Tüm binalara talep olmaksızın çekiyorlarmı ?

Benim merak ettiğim bina içine çekmeleri ve aktif kullanabilmem için benim yapmam gereken birşeymi var.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum,yanlış yere açtıysam modlar taşır yada bilgilendirirse sevinirim.

Haziran ayında sokağımda Süperonline fiber altyapı çalışması oldu,kaldırım altından bina çıkışına kadar Fiber altyapı çekildi.Yaklaşık 4 aydan fazla olmasına rağmen dün müşteri hizmetlerini aradığımda bölgenizde fiber görünmemekte 50 Mbps verebiliriz diyor(Türknet'den 80 Mbps alıyorum).

▪︎Henüz aktif olmamış olma ihtimali varmıdır ?
▪︎Bina önünden apartman içerisine kadar fiber'mi çekilmesi gerekmekte ? (Eğer öyle ise bu işlemi kim yapıyor)

Türknet'de 80 Mbps internete 180₺ fatura ödemekten sıkıldım,üstelik artık Taahhütsüz olması artık bir avantaj değil,dezavantaj. 3 ayda bir zam gelmekte.Süperonline'da 2 sene taahhütlü 1000Mbps geçeceğim.

Konu hakkında bilgisi olan,yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Müşteri hizmetlerinden gerekli desteği alamadığım için konu açma gereği duydum.
Altyapı daha aktif olmadığı için müşteri hizmetleri sistemde göremiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,134
Üyeler
162,627
Son üye
beratta
Top Bottom