Neler Yeni

SuperOnline Fiber kullanan var mı?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar superonline müşteri hizmetleriyle görüştüm ve 1000 megabit olan paketi herkese vermediklerini söylediler, fiber altyapı yapıldığında binaya kadar kutu koyarlarsa veriyorlarmış ne alaka yani anlamadım her yere kutu koymuyorlar mı koymuyorlarsa fiber değil vdsl olmuyor mu bu ben mi yanlış anladım?

Exe.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Gökay Yıldırım
Dediğin paket hakkında bir bilgim yok fakat kastattiğin şey yüksek ihtimal binadaki altyapı bizim binada var ayrı bir altyapı çektiler .

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar superonline müşteri hizmetleriyle görüştüm ve 1000 megabit olan paketi herkese vermediklerini söylediler, fiber altyapı yapıldığında binaya kadar kutu koyarlarsa veriyorlarmış ne alaka yani anlamadım her yere kutu koymuyorlar mı koymuyorlarsa fiber değil vdsl olmuyor mu bu ben mi yanlış anladım?
Altyapın FTTH veya 1000Mbps FTTB olmalı. Fiber yeni yapılıyorsa büyük ihtimalle FTTH veya 1000Mbps FTTB yaparlar zaten sende sorun olmaz.

Binaya kadar kutu demeye çalıştığı şey o değildir o eve kadar kutudur, FTTH yani.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğin paket hakkında bir bilgim yok fakat kastattiğin şey yüksek ihtimal binadaki altyapı bizim binada var ayrı bir altyapı çektiler .
buraya rögar kapağı tarzında superonline fiber çektiler binaya kutu çekerler mi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapın FTTH veya 1000Mbps FTTB olmalı. Fiber yeni yapılıyorsa büyük ihtimalle FTTH veya 1000Mbps FTTB yaparlar zaten sende sorun olmaz.

Binaya kadar kutu demeye çalıştığı şey o değildir o eve kadar kutudur, FTTH yani.
bizim mahalle ve çevresinde baya çalışmalar dönüyor hepsine bu tarzda hız verilir mi ki

ENESBLR00

80+
kanka türknet kullan tek fiyata verebildikleri max hızı veriyorlar 2 yıldır kullanıyorum memnunum altyapın destekliyorsa tek fiyata max hızı alırsın

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Binanın girişinde kutu gelince anlarsın demek istediklerini

PixDraw

80+ Bronze
Bizim binada turkcell'in kendine ait fiber kutusu var limit sınırlaması yok. Bazı binalar superonline olmasına rağmen telekom altyapısını kullanıyor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kutu dedikleri şey aynen şu.
1654348036634.png

1654348050882.png

Bizim binamıza konuldu ve sorduğumda da 1000MBPS'e kadar verebildiklerini söylediler.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bizim binamıza konuldu ve sorduğumda da 1000MBPS'e kadar verebildiklerini söylediler.
burda baya çalışmalar dönüyor rögar kapağının üzerinde turkcell superonline fiber yazıyor yüksek ihtimalle kutuda koyarlar diye düşünüyorum

kanka türknet kullan tek fiyata verebildikleri max hızı veriyorlar 2 yıldır kullanıyorum memnunum altyapın destekliyorsa tek fiyata max hızı alırsın
turknetliyim zaten 75 megabit 139 tl superonline 1000 megabit 249 tl o gelirse ona geçicem

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
buraya rögar kapağı tarzında superonline fiber çektiler binaya kutu çekerler mi yani

bizim mahalle ve çevresinde baya çalışmalar dönüyor hepsine bu tarzda hız verilir mi ki
Her binaya kutu çekecekler. Yoksa adı fiber olmaz zaten.

Yalnız yüksek hız için binaya değil her eve kutu koymaları lazım, yani fiber kablo evin içine kadar girmeli. Buna FTTH deniyor.

Gerçi binaya kadar interneti de artık genelde 1000Mbps destekli portlarla yapıyorlar. Çok sorun olmaz gibi.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

FTTH kurulum var sizde.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Her binaya kutu çekecekler. Yoksa adı fiber olmaz zaten.

Yalnız yüksek hız için binaya değil her eve kutu koymaları lazım, yani fiber kablo evin içine kadar girmeli. Buna FTTH deniyor.

Gerçi binaya kadar interneti de artık genelde 1000Mbps destekli portlarla yapıyorlar. Çok sorun olmaz gibi.

FTTH kurulum var sizde.
binaya kutu koyduklarında eve kablo ile biz mi çekmemiz lazım yoksa onların ekibi mi çekiyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
biraz erindirici bişey olsa gerek taş çatlasa 20 bina vardır bu fiberden faydalanan her daireye teker teker çekseler daha kutu kurcaklar 3 4 ayı bulur kampanya ağustosda bitiyor desek her türlü 1000 megabit kaçar gider vallaha

Top Bottom