Neler Yeni

Supplementleri nasıl kullanmalıyım ve kullanım zamanları

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Merhaba arkadaşlar 1 aydır spor yapıyorum ve sporcu arkadaşımın tavsiyesi üzerine whey protein tozu, BCAA, kreatin, glutamin, pre workout kullanıyorum ve hepsinden birer ölçek olmak üzere tek seferde aynı shaker da karıştırıp antrenmandan 10 15 dk önce içiyorum ve ben bunun faydalı olacağını düşünmüyorum aynı anda karıştırıp içtiğim için, malûm fiyatlar yüksek olduğu için bir kere antrenmandan önce içebiliyorum antrenman sonrasında içmiyorumdum ama artık kuralına göre nasıl içilmesi gerekiyorsa öyle içmek istiyorum tavsiyelerde bulur musunuz ve benim amacım yağlı birisiyim biraz yağ yakıp ve biraz da kas yapmak.

donanimci98

80+ Bronze
1 ay olmuş, bu kadar şeye ne gerek var. Günlük protein i alıyorsan protein tozu da gereksiz. Kreatin alınabilir onun dışında çoğu israf bence. Bunlara para vereceğine evde yemek yapmaya zaman ayır. Daha iyi olur.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 ay olmuş, bu kadar şeye ne gerek var. Günlük protein i alıyorsan protein tozu da gereksiz. Kreatin alınabilir onun dışında çoğu israf bence. Bunlara para vereceğine evde yemek yapmaya zaman ayır. Daha iyi olur.
Hocam arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım bende ve beslenme şeklim aşırı derecede kötü bunları set olarak indirimde yakalamaştım ucuza geldi o yüzden almıştım yani maalesefki gücüm yetmiyor kaliteli yemeklere

donanimci98

80+ Bronze
Hocam arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullandım bende ve beslenme şeklim aşırı derecede kötü bunları set olarak indirimde yakalamaştım ucuza geldi o yüzden almıştım yani maalesefki gücüm yetmiyor kaliteli yemeklere
Bunlar daha pahalıya geliyor. Ayrıca sürdürülebilir değil. Beslenme düzeni oturtman lazım.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam başlayalı 1 ay olmuş toz moz kullanmana gerek yok ama almışsın yapacak bir şey yok. Pre workoutu antrenman öncesi protein tozu , bcaa ve glutamini antrenman sonrası , kreatini günün istediğin bir vaktinde alabilirsin ama bana kalırsa elindekiler bitince kreatin dışında bir supplement alma bütün paranı yemeklere yatır emin ol daha fazla işe yarar.

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
Hocam başlayalı 1 ay olmuş toz moz kullanmana gerek yok ama almışsın yapacak bir şey yok. Pre workoutu antrenman öncesi protein tozu , bcaa ve glutamini antrenman sonrası , kreatini günün istediğin bir vaktinde alabilirsin ama bana kalırsa elindekiler bitince kreatin dışında bir supplement alma bütün paranı yemeklere yatır emin ol daha fazla işe yarar.
Çok teşekkürler dostum yardımın için bunlar biterse sadece protein tozu ve kreatin olmayı düşünüyorum hocam antrenman sonra olanı tek sefer aynı shaker ile karıştırıp içsem bir sorun olurmu yoksa ayrı ayrı mı içeyim

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Çok teşekkürler dostum yardımın için bunlar biterse sadece protein tozu ve kreatin olmayı düşünüyorum hocam antrenman sonra olanı tek sefer aynı shaker ile karıştırıp içsem bir sorun olurmu yoksa ayrı ayrı mı içeyim
tekte içebilirsin sorun olmaz

Tuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tuna eroglu
tekte içebilirsin sorun olmaz
Teşekkürler dostum bir şey sormak istiyorum da benim amacım yağ yakmak ve kas yapmak bunlarda kilo aldıran bir şey varmı protein tozu ve kreatin kilo verenler içmesini diye bir şey duydum doğrumu bilmiyorum ama

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Teşekkürler dostum bir şey sormak istiyorum da benim amacım yağ yakmak ve kas yapmak bunlarda kilo aldıran bir şey varmı protein tozu ve kreatin kilo verenler içmesini diye bir şey duydum doğrumu bilmiyorum ama
aldıkların arasında normal dozun üstünde kullanmadığın sürece kilo aldıracak bir şey yok merak etme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom