Neler Yeni

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Alıyorum Bıktım Artık

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin
Ram hatası vardı evet hatta dün veya evvelsi gün görüntü gelmedi ramlerin yerini değiştirdik geldi. Ondanda önce garantiye yollamıştık yenisi geldi ve şimdide hep bir sıkıntı...
Ben Minidump dosyalarının tarihine dikkat etmedim şimdi sen deyince baktım sen bunları ne zaman garantiye verdin? En son Minidump dosyası Nisanın 6'sında oluşmuş. Eğer ondan sonra garantiye gönderip değişim yaptılarsa sorun başka bir şeyden kaynaklı büyük ihtimalle.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Belirli bir tarih aklımda yok şuan ama sipariş geçmişi abimde olduğu için onada bakma imkanım yok şuan maalesef. Hocam birde başka bir şey derken ekran kartı veya işlemci ihtimali varmı ? Eğer onlarda varsa benim için birazcık sıkıntı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşama kaldı büyük bir ihtimal bu konu ama yapacak birşeyim yok :(

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin
Belirli bir tarih aklımda yok şuan ama sipariş geçmişi abimde olduğu için onada bakma imkanım yok şuan maalesef. Hocam birde başka bir şey derken ekran kartı veya işlemci ihtimali varmı ? Eğer onlarda varsa benim için birazcık sıkıntı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akşama kaldı büyük bir ihtimal bu konu ama yapacak birşeyim yok :(
Bir sürü şey tetikliyor olabilir hocam. Wattman'ı birden mi alıyorsun? Bütün sistemi teste sokman gerekebilir.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Bir sürü şey tetikliyor olabilir hocam. Wattman'ı birden mi alıyorsun? Bütün sistemi teste sokman gerekebilir.
Evet hocam. En son birkaç hafta veya birkaç gün önce almıştım.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Ben Minidump dosyalarının tarihine dikkat etmedim şimdi sen deyince baktım sen bunları ne zaman garantiye verdin? En son Minidump dosyası Nisanın 6'sında oluşmuş. Eğer ondan sonra garantiye gönderip değişim yaptılarsa sorun başka bir şeyden kaynaklı büyük ihtimalle.
ramlere değişim olmadı bu arada hocam firmware update yapıldı yazmışlar form kağıdına.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin
ramlere değişim olmadı bu arada hocam firmware update yapıldı yazmışlar form kağıdına.
O zaman RAM'lerden şüphelenmeye devam edebiliriz. Şimdilik sadece 1 tanesini sisteme takıp test edebilir misin? Eğer hata alırsan bu sefer diğer RAM'i takıp dene hocam.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
O zaman RAM'lerden şüphelenmeye devam edebiliriz. Şimdilik sadece 1 tanesini sisteme takıp test edebilir misin? Eğer hata alırsan bu sefer diğer RAM'i takıp dene hocam.
Hocam tek ram ile devam ediyorum 0 sıkıntı 0 takılma hiçbir şey yok şuan için. Pazartesi kendimiz götürüp vereceğiz garantiye.

Top Bottom