Neler Yeni

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Alıyorum

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
Arkadaşlar işlemci , ekran kartı değiştirdim yine aynı sürekli whea uncorroteable hatası alıyorum bios sıfırladım falan yok geçmiyor

minidump dosylaraın paylaşıyorum lütfen yardımcı olun

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,130
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar işlemci , ekran kartı değiştirdim yine aynı sürekli whea uncorroteable hatası alıyorum bios sıfırladım falan yok geçmiyor

minidump dosylaraın paylaşıyorum lütfen yardımcı olun

Bu CPU'nun sorunsuz çalıştığına eminsin di mi hocam? CPU sorunu gibi duruyor çünkü. Nortonla ilgili şeyleri kaldır. Bu geçen demiş olduğum Hızlı Başlat ayarı kapalı mı halen? BIOS'tan PBO ayarlarının aktif ya da devre dışı olup olmadığına bakar mısın?

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu CPU'nun sorunsuz çalıştığına eminsin di mi hocam? CPU sorunu gibi duruyor çünkü. Nortonla ilgili şeyleri kaldır. Bu geçen demiş olduğum Hızlı Başlat ayarı kapalı mı halen? BIOS'tan PBO ayarlarının aktif ya da devre dışı olup olmadığına bakar mısın?
ok bakıyorum evet işlemci %100 sorunsuz şimdi biosdan fastboot kapatıcam

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediklerinizi yaptım olmadı fakat farklı bir ssd taktım şuan sorunsz

Top Bottom