Neler Yeni

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Verip Yeniden Başlama Sorunu

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Ethem Karahan
Merhabalar. Devamlı olarak kullandığım bilgisayarım 1 saat kadar önce tekrar açıp bir kaç dakika bekledikten sonra yeniden başladı, güncelleme vs. sandım oyun açmaya çalışırken yine yeniden başladı.

Olay görüntüleyicisinden bakmaya çalıştım, tabii bu süreçte sürekli yeniden başlamaya devam etti sistem. Olay görüntüleyicisinde GameInput Services hatası vardı araştırdım, bu hatayı önlemeye yönelik işlemleri yönerge ile uyguladım fakat pc hala yeniden başlamaya devam ediyor, bu seferki hatalar GameInput servisi ile alakalı değil ama.

Minidump dosyalarına bile bakamıyorum, klasörü açana kadar sistem mavi ekran verip kendini resetliyor.

Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Ethem Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son güncellemeleri kaldırarak dener misin?
Deneyeceğim şimdi. Olay görüntüleyicisi uyarılarla doldu. Google servisinden tut RyzenmasterV1 e kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

son güncellemeleri kaldırarak dener misin?
Kaldırmayı denedim, yine mavi ekran verdi. En son güncelleme görünmüyor tekrar kontrol ettiğimde bugünün tarihi ile bir güncelleme var fakat yine mavi ekran devam ediyor.

En son güncelleme zaten 10.10.2024 te olmuş ben hatayı bugün alıyorum.

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Format atman lazım ancak öyle düzelir öbür türlüde kurtarırsın ama çok uğraştırır ve yine format şart hlae gelir.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Ethem Karahan
Format atman lazım ancak öyle düzelir öbür türlüde kurtarırsın ama çok uğraştırır ve yine format şart hlae gelir.
Baya bir şey denedim değişen pek bir şey olmadı, geri yükleme yapıyorum şuan en son 23.10.2024 te windows güncellemesi kaynaklı bir geri yükleme noktası oluşturulmuş onu deniyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında hiç bir problem yoktu, aylar sonra tekrar valorant açayım dedim güncellemesini yaptı 15 dk oynayıp kapattım, tekrar açtığımda bu hale geldi pc. Sorun valorant kaynaklı mı artık bilemiyorum, sadece öngörü.

Farex

80+ Silver
Baya bir şey denedim değişen pek bir şey olmadı, geri yükleme yapıyorum şuan en son 23.10.2024 te windows güncellemesi kaynaklı bir geri yükleme noktası oluşturulmuş onu deniyorum.
Kardeşim format atma şansın varsa at sağlıklı değil hiçbir yöntem çünkü windows sys dosyaları onarılabiliyor fakat daha derindeki dosyaların çoğu onarılmıyor geriyüklemelerde de mavi ekran görülüyor format şart.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Ethem Karahan
Kardeşim format atma şansın varsa at sağlıklı değil hiçbir yöntem çünkü windows sys dosyaları onarılabiliyor fakat daha derindeki dosyaların çoğu onarılmıyor geriyüklemelerde de mavi ekran görülüyor format şart.
Geriyükleme sonucunda pc de mavi ekran hatası olmadı 30 dakikalık bir süreçte.

Fakat olay görüntüleyicisinde GameInput hatası almaya devam ediyorum ve Google açılmıyor sebebi ise Google uptada servisinin etkinleştirilememesi.

Format kesin çözüm biliyorum fakat bunu yapacak zamanım neredeyse hiç yok ve çok fazla veri bulunmakta. Benzeri bir hata alan varsa format atmadan çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Top Bottom