Neler Yeni

Sürekli uykulu olma hali nasıl kalkar?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kitap okumak-yazmak, DnD evreni yaratmak vs. üretken işler yapmak istiyorum ama şu an olduğu gibi uykulu olma hali var. Bu uyku üzerimden kalkmıyor. Mayışıklık var.
Antipsikotik ilaç ve Adana sıcağının da etkisi var tabi.
Yeni duş aldım. Yani soğuk duş önermeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
senin için normal

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
yağlı yemek yemeyi kesersen sorunun düzelecektir.fresh beslen.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Hiç yemek yemiyorum ki ben. Günde 1-2 öğün. Yağlı da değil.
o zaman yeteri kadar uyumuyorsun, bende de aynı sorun oluyor,minimum 10 11 saat uyumam lazım, yoksa gün boyu uykulu geziyorum.

jouly

80+ Bronze
Kitap okumak-yazmak, DnD evreni yaratmak vs. üretken işler yapmak istiyorum ama şu an olduğu gibi uykulu olma hali var. Bu uyku üzerimden kalkmıyor. Mayışıklık var.
bende de aynısı var hocam şuan çalışmıyorum okul da yok , evdeyim 8-9 saat uyusam da 12 saat uyusam da o yorgunluk yataktan çıkamama sırtımdaki , bedenimdeki ağrılar gitmiyor..

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de aynısı var hocam şuan çalışmıyorum okul da yok , evdeyim 8-9 saat uyusam da 12 saat uyusam da o yorgunluk yataktan çıkamama sırtımdaki , bedenimdeki ağrılar gitmiyor..
Sen de öylesin ve çalışmıyorsun demek. Tamam buldum. 💡
Yeteri kadar beyni çalıştırnadığımız için uykuluyuz. Beyin adaptasyon içindedir hep. Baktı enerji harcamıyor ona göre enerji üretiyor. Başta zorlanarak da olsa bir şeyleri yapsak üretsek enerji artıp uykulu olma hali kalkar sanırsam

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Kalori az oluyorsu. Karbonhidrat az aliyorsun pilav ve s uykun 6 saatden az ve ya 8 saatten fazla ve aktif hayat surmuyorsun

Daha fazla hareket et. Gün içinde en az 1 saat dışarıda yürü. Zamanın varsa spor yap. ZMA uyku konusunda yardımcı olabilir eğer magnezyum seviyen düşükse. Magnezyum bisglisinat içerikli ZMA deneyebilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Daha fazla hareket et. Gün içinde en az 1 saat dışarıda yürü. Zamanın varsa spor yap. ZMA uyku konusunda yardımcı olabilir eğer magnezyum seviyen düşükse. Magnezyum bisglisinat içerikli ZMA deneyebilirsin.
Nörolojide genel vücut muayenesi olmuştum. Doktor sen yaşıyor musun dedi. B vitaminleri dip, D vitamini dip, demir depoları bomboş, magnezyum da yok dedi. Vitamin ilaçları yazdırmak lazım

Nörolojide genel vücut muayenesi olmuştum. Doktor sen yaşıyor musun dedi. B vitaminleri dip, D vitamini dip, demir depoları bomboş, magnezyum da yok dedi. Vitamin ilaçları yazdırmak lazım
Sorunun kaynağı belli oldu 1-2 hafta düzenli olarak alırsan normal haline dönersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
abi bence kitap okumak ve yazmak sıkıcı şeylerdir bana göre . sürekli biryere bakıp düşürünse ne konuda yazacağını basında agrır uykusuzda olursun benim tavsiyem 1 hafta falan bırak söyle güzel gez dışarda hava al eğlen saatinde yat birde öyle dene 😊

jouly

80+ Bronze
Sen de öylesin ve çalışmıyorsun demek. Tamam buldum. 💡
Yeteri kadar beyni çalıştırnadığımız için uykuluyuz. Beyin adaptasyon içindedir hep. Baktı enerji harcamıyor ona göre enerji üretiyor. Başta zorlanarak da olsa bir şeyleri yapsak üretsek enerji artıp uykulu olma hali kalkar sanırsam
örneğin bazen gün boyu dışarıda olup bişeyle meşgul olsam o gecenin uykusunu hiç bir şeye değişmem çok güzel bir uyku çekiyorum yorgun uyuyunca.

Top Bottom