Neler Yeni

Sürekli uykum geliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?

Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.

Son düzenleme:

PingWarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Miraç İnce
Twitter
spaceince
uyku düzenini belirle 1 2 hafta uy hem beynin hem vucudun alışır diye umut ediyorum

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Fatih
15 saat uyusam da sürekli uykum geliyor.
PC başında kafam düşüyor. Sanki biri sürekli on off tuşumu açıp kapatıyor.
Doktora gittim. Hiçbir şeyin yok dedi. Çok mu takıyorsun bir şeyleri dedi. Evet dedim . Kolay olmadığını biliyorum ama takmamaya çalış dedi.
Neye taktığımı bile bilmiyorum. Ama kafamda hep bir meşguliyet var beynim tarafından.
Kahve, çay, concerta sıfır etki.
N'apacam ben ya?

Edit: Kahve falan sıfır etki dediysem de sadece beynime etki etmiyor. Yoksa kalp çarpıntısı oluyor. Fakat uykumu açmıyor.
O kadar aynı durumdayız ki. Çözümü bulursan bana da söyle.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyku düzenini belirle 1 2 hafta uy hem beynin hem vucudun alışır diye umut ediyorum
Psikiyatrik ilaç kullanıyorum biraz da onlar sebebiyle. Birden bire oldu. Yoksa uyku saatlerim değişmedi.

Rulep

80+ Gold
Gün içinde uyuyorsan ertesi gün o saate yine uykun geliyor uyuma ve kalkma saatleri belirle onun harici uyuma uykun gelirse havalar soğuk zaten aç camı kendine gelirsin kullandığın ilaçların etkisine diyebileceğim bir şey yok

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
15 saat uyursan tabi uykun gelir 7 saat veya 8 saat uyu kafi. Bu arada pc başında sıkılıyor olabilirsin. Sıkılmak aşırı uykunu getirir. Dışarı çıkıp koş bakalım biraz uykun gelicek mi o zaman.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 saat uyursan tabi uykun gelir 7 saat veya 8 saat uyu kafi. Bu arada pc başında sıkılıyor olabilirsin. Sıkılmak aşırı uykunu getirir. Dışarı çıkıp koş bakalım biraz uykun gelicek mi o zaman.
6 saatten fazla uyumuyorum. 15 saat lafın gelişi idi. Yani az uyusam da normal uyusam da çok deliler gibi yataklara da girsem olmuyor.
Sıkılmak aşırı uykunu getirir. Dışarı çıkıp koş bakalım biraz uykun gelicek mi o zaman.
Bak bu bir etki olabilir. 7/24 kelimenin tam anlamıyla 7/24 evdeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gün içinde uyuyorsan ertesi gün o saate yine uykun geliyor uyuma ve kalkma saatleri belirle onun harici uyuma uykun gelirse havalar soğuk zaten aç camı kendine gelirsin kullandığın ilaçların etkisine diyebileceğim bir şey yok
3 aydır 3 aydır ders çalışamıyoru m bu durumum yüzünden. Misal Comnet konuları açıyorum ya. 10 dk da açacağım konuyu bu durumum yüzünden 25 dk da açıyorum. Yani kafam sürekli önüme düşüyor. Birden duruyor unutuyorum bir şeyleri. Doktora gittim. Doktor şaşırdı. Çünkü tahlillerim temizdi. Demir B12 her şey iyiydi.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
6 saatten fazla uyumuyorum. 15 saat lafın gelişi idi. Yani az uyusam da normal uyusam da çok deliler gibi yataklara da girsem olmuyor.

Bak bu bir etki olabilir. 7/24 kelimenin tam anlamıyla 7/24 evdeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 aydır 3 aydır ders çalışamıyoru m bu durumum yüzünden. Misal Comnet konuları açıyorum ya. 10 dk da açacağım konuyu bu durumum yüzünden 25 dk da açıyorum. Yani kafam sürekli önüme düşüyor. Birden duruyor unutuyorum bir şeyleri. Doktora gittim. Doktor şaşırdı. Çünkü tahlillerim temizdi. Demir B12 her şey iyiydi.
O zamanda az uyuyorsun. 8-9 saat uyumayı dene. İnsanların uyku saat döngüsü 4 saatte bir tamamlanır. Ya 4 saat ya da 8 saat uyumayı dene.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
1. Gün içinde neler yaptığın yani yapacak bir şeyin olmayıp boş boş zaman öldürüyorsan sürekli uyku halinde olman çok normal.
2. Vitamin durumların nasıl bunu için test yaptırabilirsin günlük karşılaman gereke vitaminler için vitamin takviyeleri kullanabilir bunun yanında balık yağ kullanabilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1. Gün içinde neler yaptığın yani yapacak bir şeyin olmayıp boş boş zaman öldürüyorsan sürekli uyku halinde olman çok normal.
Gün içinde hareket 0 hocam burada haklısınız.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram