Sürükleyici Kitap Önerilerinizi Bekliyorum

Faveouls

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,180
Okumaktan keyif alabileceğim türler: Bilim Kurgu, Fantastik tarzı gibi gibi :)
Pandemi sürecinde sanal ortamdanda sıkıldım ve zaten mining'e bıraktım bilgisayarı. Şu an sadece film ve dizi, müzik, kitap okuyarak birkaç hobi ile geçiriyorum zamanımı. Siyaset, Tarih dışında kitap önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için, iyi forumlar.
KİTAP İSİMLERİNİ YAZARLARI İLE YAZARSANIZ BULMASI DAHA KOLAY OLUR :)

Son düzenleme:
severmisin bilmem ama çalıkuşu okuyabilirsin fantastik bilim kurgu değil ama 1 şans var bence

HP Lovercraft bütün kitaplarını okuyabilirsin. Gerilim korku üzerine ama bilim kurgu da karışıyor :D Harika kitapları var. Kesinlikle tavsiyemdir

1984 okumanı tavsiye ederim
O yıllardaki ekonomiyi siyaseti falan konu alıyor

Okumaktan keyif alabileceğim türleri: Bilim Kurgu, Fantastik tarzı gibi gibi :)
Pandemi sürecinde sanal ortamdanda sıkıldım ve zaten mining'e bıraktım bilgisayarı. Şu an sadece film ve dizi, müzik, kitap okuyarak birkaç hobilerim ile geçiriyorum zamanımı. Siyaset, Tarih dışında kitap önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için :) İyi forumlar.
uzun bir kitap değil ama güzel kitap çizgili pijamalı çocuk okuyabilirsin filmi de var

Sevdigin türlere girmiyor ama Nar Ağacı na bakabilirsin.

Okumaktan keyif alabileceğim türleri: Bilim Kurgu, Fantastik tarzı gibi gibi :)
Pandemi sürecinde sanal ortamdanda sıkıldım ve zaten mining'e bıraktım bilgisayarı. Şu an sadece film ve dizi, müzik, kitap okuyarak birkaç hobilerim ile geçiriyorum zamanımı. Siyaset, Tarih dışında kitap önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için :) İyi forumlar.
Okumadıysanız " Sayılar " isimli kitabı öneririm.
Hiç kitap okuyan bir insan olmamama rağmen bir solukta okuyup bitirdiğim bir kitaptır.
Bilim kurguya girer mi bilmiyorum ama fantastik olduğu kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,170
Üyeler
185,685
Son üye
haploss
Geri