U uğurbah 80+ Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim uğur 10 Ekim 2022 #14 razer synapse 3 yükleyince razer synapse 2 yükleyin deyip mouse u görüyor tanıyor gerçekten anlamadım durumu ne dpi ayarı ne macro ayarı yapamıyorum
razer synapse 3 yükleyince razer synapse 2 yükleyin deyip mouse u görüyor tanıyor gerçekten anlamadım durumu ne dpi ayarı ne macro ayarı yapamıyorum
ijustfaruk 80+ Gold Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 8,751 En İyi Cevap 1 10 Ekim 2022 #15 uğurbah yazmış: razer synapse 3 yükleyince razer synapse 2 yükleyin deyip mouse u görüyor tanıyor gerçekten anlamadım durumu ne dpi ayarı ne macro ayarı yapamıyorum Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Başka bir bilgisayara yazılımı kurup deneme şansınız var mı eğer olursa direkt yazılımı taşırsınız yaşadığınız şey çok tuhaf
uğurbah yazmış: razer synapse 3 yükleyince razer synapse 2 yükleyin deyip mouse u görüyor tanıyor gerçekten anlamadım durumu ne dpi ayarı ne macro ayarı yapamıyorum Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Başka bir bilgisayara yazılımı kurup deneme şansınız var mı eğer olursa direkt yazılımı taşırsınız yaşadığınız şey çok tuhaf