Herhangi bir şey yapmasam dahi geliyorNeye erişmek isterken oluyor konuyu açarsanız sevinirim
Yönetici olarak açamıyorum herhangi bir uygulamayı ve görev yöneticisini açamıyorumNeye erişmek isterken oluyor konuyu açarsanız sevinirim
hocam muhtemelen system32nin hangi profili kullanacağı değişti onu tam bilmiyorum ama benimde başıma gelmiştiSürekli bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz
Siz ne yaptınız siz, bu konuda sizin bilgileriniz benimkini geçer siz anlatsanız daha mantıklıhocam muhtemelen system32nin hangi profili kullanacağı değişti onu tam bilmiyorum ama benimde başıma gelmişti
benim bir benzeri başıma geldi system32deki dosyaları karıştırırken bir tane dll nin izinleri kaldırmistim hiç bir programı açamıyordum format atarak düzeltebildim ben dosyaya sağ tıklayıp izinlerini kaldırmistim sonra adminstator falan vardı onların iznini kaldırmistim geri uygulasam bile fayda etmediSiz ne yaptınız sizin bu konuda sizin bilgileriniz benimkini geçer siz anlatsanız daha mantıklı
arkadaşın pcsindede öyle bir şey olmuş olabilir çünkü hata onu gösteriyorbenim bir benzeri başıma geldi system32deki dosyaları karıştırırken bir tane dll nin izinleri kaldırmistim hiç bir programı açamıyordum format atarak düzeltebildim ben dosyaya sağ tıklayıp izinlerini kaldırmistim sonra adminstator falan vardı onların iznini kaldırmistim geri uygulasam bile fayda etmedi