COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,282
- İsim
- Muhammed Talha Kuruçimen
İlk önce her şeyi normalce söktüm işlemcimin üzerinde ki termal macunu çıkarttım. Sonra yenisini sürdüm ve baktım ki arkada ki plaket yoktu ama bunu bilmeyerek 4 saat aradım ve stok fanı çıkarırken pc nin içine düşmüş. Neyse sonra onu evdeki 3 kişiyle takmaya çalıştık ve taktık. Sonra geldi soğutucunun klipslerine bir tarafı takıyorum ittiriyorum yav öbür tarafa tüm gücümü veriyorum yok tık mık yok neyse öylede 1 saat
sonra aldım spatulanın arkasını elle ittirilen dar alanı ilk önce yaptım. Sonra kasada ufak bir deliğe spatulanın arkasını koydum tüm gücümle bastırdım üstüne, sonra spatulayla klipse oturtturdum ve takmış oldum soğutucuyu. Bu büyük mücadelede yardım eden @DenizAktaş' a teşekkür ederim. Kasam normale göre 24 derece soğudu şu anda bir sorun göremiyorum . Bu büyük mücadelemi okuduğunuz için teşekkür ederim.
'Bir aceminin günlüğünden '
sonra aldım spatulanın arkasını elle ittirilen dar alanı ilk önce yaptım. Sonra kasada ufak bir deliğe spatulanın arkasını koydum tüm gücümle bastırdım üstüne, sonra spatulayla klipse oturtturdum ve takmış oldum soğutucuyu. Bu büyük mücadelede yardım eden @DenizAktaş' a teşekkür ederim. Kasam normale göre 24 derece soğudu şu anda bir sorun göremiyorum . Bu büyük mücadelemi okuduğunuz için teşekkür ederim.
'Bir aceminin günlüğünden '