Neler Yeni

T6 ULTRA'YI 6 SAATTE TAKAN ADAMIN DMARI

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya cidden çok sakarla beceriksiz biriyim elimden hiçbir iş gelmez bu takma yapma işlerinde ama çok fena gaza geliyorum kesin yaparım diyip giriyorum her işe .
Vallaha hiç kendini hırpalama ve aşşağılama, şaka yapıyoruz ayrıca dediğim gibi psu değiştirirken bana konuşma aç, bende hdd takıcam çünkü, senle beraber yardımlaşırız hocam

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Hayırlı olsun derdim ama geçmiş olsun hocam. Bende ilk ram takıcakken biraz bastırmam gerektiğini bilmiyordum 2 buçuk saat hafif hafif dokunarak yerine otutturmaya çalıştım halinizden az çok anlıyorum. (sonra rami taktım ama babamın sayesinde :/)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Vallaha hiç kendini hırpalama ve aşşağılama, şaka yapıyoruz ayrıca dediğim gibi PSU değiştirirken bana konuşma aç, bende HDD takıcam çünkü, senle beraber yardımlaşırız hocam
Psu değiştirmek konusunda kararsızım içimden bir ses garantisi duruyor git vatana söyle durumu diyor sonrada kronik sorunluysa uğraşma al bi sharkon diyor . Bu arada kendimi aşağılamıyorum direk beceriksizim alskjdlaskjd

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hayirli olsun

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
PSU değiştirmek konusunda kararsızım içimden bir ses garantisi duruyor git vatana söyle durumu diyor sonrada kronik sorunluysa uğraşma al bi sharkon diyor . Bu arada kendimi aşağılamıyorum direk beceriksizim alskjdlaskjd
Bende diyor ki sizin PSU' ne

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hayırlı olsun derdim ama geçmiş olsun hocam. Bende ilk ram takıcakken biraz bastırmam gerektiğini bilmiyordum 2 buçuk saat hafif hafif dokunarak yerine otutturmaya çalıştım halinizden az çok anlıyorum. (sonra rami taktım ama babamın sayesinde :/)
İlk ram mücadelemde 20 dk sürmüştü ya insan kıyamıyor anakartı zorlamaya . Zorladıkça o bios pili talha bizede mi böyle yapıyorsun ram yuvaları yapmaa diye bağırdığını duyuyorum .

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PSU değiştirmek konusunda kararsızım içimden bir ses garantisi duruyor git vatana söyle durumu diyor sonrada kronik sorunluysa uğraşma al bi sharkon diyor . Bu arada kendimi aşağılamıyorum direk beceriksizim alskjdlaskjd
Hoam kasadaki herhangi bi parçayı değiştirince garanti dışı kalmaz her parçanın kendi garantisi var zaten

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende diyor ki sizin PSU' ne
PC alırken bütçem psu ya yetmiyordu aslında o psu yoktu vatanda bende 500 tl ye hem kasa hem psu aldım rampagenin 600W lığından arada sırada pc kapanıyor düzensiz olarak sorunum o sadece yani .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klonum falan mısın? İtiraf et
DERTTAŞIZ

Hoam kasadaki herhangi bi parçayı değiştirince garanti dışı kalmaz her parçanın kendi garantisi var zaten
İşte bende o yüzden garantiye götüreyim diyorum . Üşenmezsem bir ara onu da halledicem :D

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PC alırken bütçem PSU ya yetmiyordu aslında o PSU yoktu vatanda bende 500 TL ye hem kasa hem PSU aldım rampagenin 600W lığından arada sırada PC kapanıyor düzensiz olarak sorunum o sadece yani .

DERTTAŞIZ

İşte bende o yüzden garantiye götüreyim diyorum . Üşenmezsem bir ara onu da halledicem :D
Direk Vatan`ı ara sorgula

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR