Neler Yeni

Taahhütlü İnternet Servis Sağlayıcı Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Merhabalar. Taahütlü ISS bakıyorum. Türk Telekom ve Mİleni nin tarifelerini gördüm.
35 mbps download benim için yeterli. Mileninin fiyatı avantajlı ama süresi 12 ay, Turk telekomun ise süresi 24 ay fiyatı yüksek. Sizin tercihiniz nedir? Başka ISS önerir misiniz?? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet

mythrowib

80+ Silver
Merhabalar. Taahütlü ISS bakıyorum. Türk Telekom ve Mİleni nin tarifelerini gördüm.
35 mbps download benim için yeterli. Mileninin fiyatı avantajlı ama süresi 12 ay, Turk telekomun ise süresi 24 ay fiyatı yüksek. Sizin tercihiniz nedir? Başka ISS önerir misiniz?? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet
Millenicom. Türk Telekom kazık resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Milleniden bir zaman sonra sıkılabilir bazen çok kopuyor ama kayit olursan tüm sorularini yanıtlayabilirim dm de
Milenide daha önce taahhütsüz olarak kullandım. Az çok ne vereceğini biliyorum. Takıldığım nokta Mileninin 12 Türk Telekomun 24 ay olması.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Milenide daha önce taahhütsüz olarak kullandım. Az çok ne vereceğini biliyorum. Takıldığım nokta Mileninin 12 Türk Telekomun 24 ay olması.
Kanka 12+12 oldugu için tt den cikabiliyorsun yasal olarak 12 ay üstünde ayrilinca cayma odemiyorsun ama sözleşmeyi oku tekrardan

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Kanka 12+12 oldugu için tt den cikabiliyorsun yasal olarak 12 ay üstünde ayrilinca cayma odemiyorsun ama sözleşmeyi oku tekrardan
reyiz o olay varda benim bildiğim kadarıyla eğer indirimli bir paket kullanıyorsan indirim bedelini ödettiriyorlar

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Neden taahütlü istiyorsun yani taahütlü alıcaksanda max 12 ay falan olmalı superonline falan bak ( vodafone, türk telekom falan uzak dur bence. )

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
reyiz o olay varda benim bildiğim kadarıyla eğer indirimli bir paket kullanıyorsan indirim bedelini ödettiriyorlar
Yok hayir zam yaptilar 6 ay 89 ödedim taahhüt bitimi şuan 179 oldu hemen 109 a tahhut yaptim

Top Bottom