Neler Yeni

taahüt iptali superonline

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
ilk olarak merhaba arkadaşlar internette araştırırken şöyle bir yazı gördüm Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra: Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren veya tüketicinin sözleşmeyi feshetmesini zorlaştıran bir yöntem belirleyemez. ben 6 mbps internete 103 tl gibi bir fiyat ödüyorum sizce de haklı değil miyim sözleşmeyi fesh etmek ismemle ayrıca ev de 4 cihaz bağlıyken ping oluyor hiçbirşey inmiyor o sırada bazen 480p video bile izleyemiyorum o derece kötü yani

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ilk olarak merhaba arkadaşlar internette araştırırken şöyle bir yazı gördüm Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra: Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren veya tüketicinin sözleşmeyi feshetmesini zorlaştıran bir yöntem belirleyemez. ben 6 mbps internete 103 TL gibi bir fiyat ödüyorum sizce de haklı değil miyim sözleşmeyi fesh etmek ismemle ayrıca ev de 4 cihaz bağlıyken ping oluyor hiçbirşey inmiyor o sırada bazen 480p video bile izleyemiyorum o derece kötü yani
sonuna kadar haklısınız arayın söyleyin isterseniz tanıdığınız bir avukat var ise sorun böyle bir hakkım var mı eğer yok ise ben dayıma sorarım isterseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sonuna kadar haklısınız arayın söyleyin isterseniz tanıdığınız bir avukat var ise sorun böyle bir hakkım var mı eğer yok ise ben dayıma sorarım isterseniz
sorarsanız çok mutlu olurum

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Kaira Bilgic
şaka gibi o fiyat ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
sordum cevapladığında yazarım
sağ ol teşekkür ederim ve söylmeyi unuttum onu da söyleyeyim ben 2020 ekim ayında taşındım okullar yeni yeni başlıyordu o zaman benim de online derslerim vardı ama 2-3 hafta gibi bir süre internetin bağlanmasını bekledim

DonanımFikir

11 Kasım Fırsatları
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sağ ol teşekkür ederim ve söylmeyi unuttum onu da söyleyeyim ben 2020 ekim ayında taşındım okullar yeni yeni başlıyordu o zaman benim de online derslerim vardı ama 2-3 hafta gibi bir süre internetin bağlanmasını bekledim
O durumu gerekli yerlere söyleyebilirsin
Sanki kendi tahaddüt kağıdımda 2 3 hafta dediğin ile alaklı bişiler görmüştüm [Superonline kullanıyırum]

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
O durumu gerekli yerlere söyleyebilirsin
Sanki kendi tahaddüt kağıdımda 2 3 hafta dediğin ile alaklı bişiler görmüştüm [Superonline kullanıyırum]
şuan da internet bağlı 5 ay geçti üstünden olayın neredeyse

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ben de süperonline kullanıyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım hızlarımdan gayet memnunun vaat ettiklerini veriyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
ilk olarak merhaba arkadaşlar internette araştırırken şöyle bir yazı gördüm Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Abonelik Sözleşmeleri Yönetmeliği 23. Madde 3. Fıkra: Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren veya tüketicinin sözleşmeyi feshetmesini zorlaştıran bir yöntem belirleyemez. ben 6 mbps internete 103 TL gibi bir fiyat ödüyorum sizce de haklı değil miyim sözleşmeyi fesh etmek ismemle ayrıca ev de 4 cihaz bağlıyken ping oluyor hiçbirşey inmiyor o sırada bazen 480p video bile izleyemiyorum o derece kötü yani
şöyle bir süreç oldu eski evde de bağlantı kopmuştu zaten port ağrızalı yada kablolar da bir sıkıntı olabilir dediler elektirikçi çağırın dediler sonrasın da geldiler yukarı da kablolarla oynadılar yaptılar düzeldi sonra yeni eve taşındık bu sefer de kurulum yapılmış gibi oldu taktık powerı dsl kablosunu ethernet ışığı yanmıyor bu sefer gene çağırdık daha sonra geldiler yaptılar sonun da
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de süperonline kullanıyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım hızlarımdan gayet memnunun vaat ettiklerini veriyorlar
altyapım yok daha önce de 1-2 defa yaşamıştım siz şanslısınız çoğu kişi sorun yaşıyor internet konusun da (baya eskidendi ama)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (108).png
    Ekran Görüntüsü (108).png
    7.3 KB · Hit: 46

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Avukat Dayımın cevabı

Evet tek taraflı feshedebilir. Ceza ödemez. Ama sözleşme imzalarken fesh etme durumunda indirimleri geri ödeyecem demişse sadece bunu öder

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Arda çamalan
Avukat Dayımın cevabı

Evet tek taraflı feshedebilir. Ceza ödemez. Ama sözleşme imzalarken fesh etme durumunda indirimleri geri ödeyecem demişse sadece bunu öder
yani sözleşmeyi gözden geçirmem gerekiyor değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,429
Üyeler
160,092
Son üye
umutkoksal1
Top Bottom