ananyani4412
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 15000
15000 TL lik bir bütçem var tablet modeli olarak aklımda Huawei matepad 11.5 s var ama benzer fiyata bilgisayar almam daha mı mantıklı olur
ne için kullanacaksınız?15000 TL lik bir bütçem var tablet modeli olarak aklımda Huawei matepad 11.5 s var ama benzer fiyata bilgisayar almam daha mı mantıklı olur
ne için kullanacaksın15000 TL lik bir bütçem var tablet modeli olarak aklımda Huawei matepad 11.5 s var ama benzer fiyata bilgisayar almam daha mı mantıklı olur
genel anlamda okul için üniversite sınavına hazırlık oynayabilirler genshin tazri oyunları oynatabilirse güzel olurne için kullanacaksınız?
genel anlamda okul için üniversite sınavına hazırlık genshin tazri oyunları oynatabilirse güzel olurne için kullanacaksın
hocam o zaman laptopgenel anlamda okul için üniversite sınavına hazırlık oynayabilirler genshin tazri oyunları oynatabilirse güzel olur
onerebilecegin bı model var mıdır hocam musaitsen ben bulamadım pekhocam o zaman laptop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben size öneride bulunacağım hemen
tamamdır hocam bekliyorumhocam o zaman laptop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben size öneride bulunacağım hemen
bilgisayar oyunlarından oynadığım yok nerdeyse birde kalem klavye mevzusu olduğundan arada kaldımTablet mobile giriyor ve mobil oyunların çoğu oynamayacak halde maalesef bu yüzden laptop alın derim
önerin var mıdır hocamLaptop al.