angi ekrna kart ıile mining yapıyorsun bu arada ? bende yapmak istiyorum daAnneme miningden kazandığım paralar ile tablet almayı düşünüyorum borsalarda çok işlem yapıyor ama telefondan zor oluyor diyordu bu sorunu giderebilecek tablet önerisi lütfen
matepad pro kullanıcısıyım güzel bir tabletAnneme miningden kazandığım paralar ile tablet almayı düşünüyorum borsalarda çok işlem yapıyor ama telefondan zor oluyor diyordu bu sorunu giderebilecek tablet önerisi lütfen
Bu saatten sonra girilirmi emin değilim kazançlar baya düştü.angi ekrna kart ıile mining yapıyorsun bu arada ? bende yapmak istiyorum da
Site Apple yetkili servisi bu arada.Bu 128gb olanı ve eğitim indirimli sitede güvenilir.Apple iPad 10.2 MYLE2TU/A iPad 10.2 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MYLE2TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad 10.2 inç Wi-Fi 128GB Gümüş MYLE2TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr