MEHMET SYTN
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Herkese merhaba, benim kardeşimde Lenovo M10 Plus tablet var. Bu tableti 2 yıl önce aldık ve içine APK dosyası kurulabiliyordu ama birkaç ay önce cihaz ekranla alakalı bir problemden servise gitti ve sıfırlanmış olarak geri geldi. Cihaz geldiğinden beri herhangi bir APK dosyasını kardeşim kuramamış ancak benim bundan haberim yeni oldu. RDR Mobile oynamak istedim ve tablet daha yeni olduğundan ona kurmak istedim ama Google Play üzerinden indiremedim çünkü "sürümünüz yetersiz" tarzı bir yazıyla geri attı. Ben de APK kurar öyle girerim diyerek APK dosyası yükledim ama her kurmaya çalıştığımda "yükleme tamamlandı" denmesi gerekirken bir anda yükleme ekranı yok oluyor ve uygulama yüklenmiyor. Her seferinde paket yükleyicinin boyutu artıyor ayrıca. Ben en son paket yükleyicinin verilerini temizledim ama buna rağmen ilk denemeden sonra cihazda yaklaşık 20 GB yer eksilmiş. Bunun neden olduğunu bilmiyorum, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin verdim, antivirüsü kaldırdım, her şeyi denedim ama uygulama adeta boşlukta kayboluyor ne bir hata bildirimi alıyorum ne de onay. Direkt yok oluyor.