Tabletime APK kuramıyorum

Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba, benim kardeşimde Lenovo M10 Plus tablet var. Bu tableti 2 yıl önce aldık ve içine APK dosyası kurulabiliyordu ama birkaç ay önce cihaz ekranla alakalı bir problemden servise gitti ve sıfırlanmış olarak geri geldi. Cihaz geldiğinden beri herhangi bir APK dosyasını kardeşim kuramamış ancak benim bundan haberim yeni oldu. RDR Mobile oynamak istedim ve tablet daha yeni olduğundan ona kurmak istedim ama Google Play üzerinden indiremedim çünkü "sürümünüz yetersiz" tarzı bir yazıyla geri attı. Ben de APK kurar öyle girerim diyerek APK dosyası yükledim ama her kurmaya çalıştığımda "yükleme tamamlandı" denmesi gerekirken bir anda yükleme ekranı yok oluyor ve uygulama yüklenmiyor. Her seferinde paket yükleyicinin boyutu artıyor ayrıca. Ben en son paket yükleyicinin verilerini temizledim ama buna rağmen ilk denemeden sonra cihazda yaklaşık 20 GB yer eksilmiş. Bunun neden olduğunu bilmiyorum, bilinmeyen kaynaklardan yüklemeye izin verdim, antivirüsü kaldırdım, her şeyi denedim ama uygulama adeta boşlukta kayboluyor ne bir hata bildirimi alıyorum ne de onay. Direkt yok oluyor.

Başka bir yükleyiciyle dene istersen, apkpure installer iyi çalışıyor bende. Apk dosyaları desteklenen biçimde olmalı. Device info hw indirip bir bak.

Ekler

• Screenshot_20251207_010709.webp
    Screenshot_20251207_010709.webp
    90 KB · Hit: 10
Başka bir yükleyiciyle dene istersen, apkpure installer iyi çalışıyor bende. Apk dosyaları desteklenen biçimde olmalı. Device info hw indirip bir bak.
Hocam artık oyun umrumda değil ama sistem 54 GB gözüküyor ve görünürde sebebini bulamıyorum , her APK dosyası kurmaya çalıştığımda orası 4 GB daha artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,510
Üyeler
185,894
Son üye
quadrantshadow
Geri