Takas saçma gereği yok.iphone 11 128 gb cihazim ve ps4 fat kasa tek kol 500 gb cihazim ve 14 k nakite karsilik iphone 12 pro max 128 gb takas teklifi aldim degerlendirmeli miyim yardimci olur musunuz
evet ama cihazlarin satildiginda yine ayni paraya geldigini dusunuyorum 12 pro maxleHem PS4 vereceksin hem İphone 11 vereceksin üstüne de 14K para mı vereceksin doğru mu anladım?
evet ben de boyle dusunuyorum ama elden hizli cikardigimiz fiyatlarla 12 pro maxe denk diye dusundum ama bekletip satarsam o sekilde de olabilir ama piyasada durmuyor kiMantıksız. Elindekileri satıp üstüne 14K eklesen 13 Pro/Max alırsın. 11 17-20K, PS 4 6-8K.
İster beklet istersen çöpe at ama o takası yapma.evet ben de boyle dusunuyorum ama elden hizli cikardigimiz fiyatlarla 12 pro maxe denk diye dusundum ama bekletip satarsam o sekilde de olabilir ama piyasada durmuyor ki
tesekkur ederimİster beklet istersen çöpe at ama o takası yapma.
Eğer bu takası değerlendirmeyi düşündüysen bile sana daha iyi teklifim olacak, dededen kalma bi köprü var bizim çok meşhurdur belki duymuşsundur, boğaziçi köprüsü, çok iyi getirisi varda artık yordu beni bence seninle anlaşırız, işin gücün açılır.evet ama cihazlarin satildiginda yine ayni paraya geldigini dusunuyorum 12 pro maxle
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet ben de boyle dusunuyorum ama elden hizli cikardigimiz fiyatlarla 12 pro maxe denk diye dusundum ama bekletip satarsam o sekilde de olabilir ama piyasada durmuyor ki
dogru diyorsun zaten benim de 11 den 12 serisine atlamayi istedigimden degil alabilecegim en yuksek iphone modelinin 12 pro max olacagi icin bu takasi dusunmeme sebep olan etken 13 pro/pro max olmus 40-45 k ikinci elleri kimse de takasa yanasmiyor bu takasta dusunmeme sebep olan sey takasta iki cihazimin ise yaramasi fakat nakitte hala fazlalik var ben de farkindayim kisacasi 12 pro max hala en ust seviye telefonlardan biri bence ve 11 den de cok ustun diye dusunuyorum ama bu teklifte de anlasacagimizi zaten zannetmiyorumEğer bu takası değerlendirmeyi düşündüysen bile sana daha iyi teklifim olacak, dededen kalma bi köprü var bizim çok meşhurdur belki duymuşsundur, boğaziçi köprüsü, çok iyi getirisi varda artık yordu beni bence seninle anlaşırız, işin gücün açılır.
Ya aga İphone 11'in var zaten 12'den eksiği en fazla ne olabilir? Üstüne 14k para vereceksin birde +PS4 veriyorsun bu sence olur işmi adama 30k dan fazla para verip 2. El telefon alacaksın hemde iphone 12, o fiyata s23 ultra falan alırsın.
şu an bi baktım piyasaya ama kafam karıştı cihazlar dipten gitse 23 k para 14 de ben ekledim 37 13 pro ya da max alınmıyor ki yine ya 13 ya da 12 pro max e denk geliyorMantıksız. Elindekileri satıp üstüne 14K eklesen 13 Pro/Max alırsın. 11 17-20K, PS 4 6-8K.