Neler Yeni

Takdir alır mıyım? (Toplam devamsızlık 20'yi geçti)

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Kesin alınır değil mi? Sizde de böyle bir durum oldu mu? Ben 5 günü geçerse alamazmışım diye duymuştum ama. Zahmet olmazsa açıklar mısınız nasıl alacağımı.
Hocam özürsüz 5 günü geçerse belge alamassın.Özürsüz 10 günü geçerse sınıfta kalırsın.Özürlü 20 günü geçersede(raporlu fln) sınıfta kalırsın.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Özürlü 20'yi geçemez mi? :oops:
evet ama benim görüşümce diyelimki kaza yaptım hastanede komada kaldım falan.O zaman sınıfta bırakmazlar heralde bi şekilde geçersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bilgehan Kartal
Kesin alınır değil mi? Sizde de böyle bir durum oldu mu? Ben 5 günü geçerse alamazmışım diye duymuştum ama. Zahmet olmazsa açıklar mısınız nasıl alacağımı.
Bende olduğu için ezbere biliyorum artık bu olayı hocam :D. Özürsüz devamsızlık 5'i geçerse belge alamıyorsunuz, 10'u geçerse sınıf tekrarına kalıyorsunuz. Özürlü devamsızlık ise 20'yi geçtiğinde yine sınıf tekrarına kalıyorsunuz. Yani sınıfta kalmadan maksimum devamsızlık hakkınız 30 gün (özürlü 20, özürsüz 10).

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Özürsüz devamsızlık 5'i, özürlü devamsızlık 20'yi geçmesin. Bu şekilde takdir alabilirsin.

Green MAN

80+ Bronze
Hocam özürsüz 5 günü geçerse belge alamassın.Özürsüz 10 günü geçerse sınıfta kalırsın.Özürlü 20 günü geçersede(raporlu fln) sınıfta kalırsın.

evet ama benim görüşümce diyelimki kaza yaptım hastanede komada kaldım falan.O zaman sınıfta bırakmazlar heralde bi şekilde geçersin.

Bende olduğu için ezbere biliyorum artık bu olayı hocam :D. Özürsüz devamsızlık 5'i geçerse belge alamıyorsunuz, 10'u geçerse sınıf tekrarına kalıyorsunuz. Özürlü devamsızlık ise 20'yi geçtiğinde yine sınıf tekrarına kalıyorsunuz. Yani sınıfta kalmadan maksimum devamsızlık hakkınız 30 gün (özürlü 20, özürsüz 10).
İyi ki sormuşum. Sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom