Neler Yeni

TAKSİTLİ TELEFON NASIL ALINIR

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
şeref
herkese merhaba taksitli android telefon almayı düşünüyorum sıfır ürün olacak nerden alabilirim?

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Jiyu
Hepsiburada geçen honor telefonlarını peşin taksitle satıyordu. Araştırmak lazım.
Evkur gibi yerlerden sakın almayın çok pahalı olur.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Buğra Aykaç
Hepsiburada geçen honor telefonlarını peşin taksitle satıyordu. Araştırmak lazım.
Evkur gibi yerlerden sakın almayın çok pahalı olur.
Tek çare bu gibi gözüküyor ben de Evkur'un pahalı telefon sattığını biliyorum ama şunu unutuyorsunuz Hepsiburada'daki alışveriş kredisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla ama Evkur'daki her ne kadar pahalı olsa bile bana göre mantıklı gibi geliyor yine de sizin tercihiniz diyelim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Jiyu
Tek çare bu gibi gözüküyor ben de Evkur'un pahalı telefon sattığını biliyorum ama şunu unutuyorsunuz Hepsiburada'daki alışveriş kredisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla ama Evkur'daki her ne kadar pahalı olsa bile bana göre mantıklı gibi geliyor yine de sizin tercihiniz diyelim.
fırsatlardaki konuları takip edin bence , bir kaç sefer normal taksitli telefonlar vardı.
İphone 3 taksitle falan satılıyordu

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Buğra Aykaç
fırsatlardaki konuları takip edin bence , bir kaç sefer normal taksitli telefonlar vardı.
İphone 3 taksitle falan satılıyordu
Bu konuda haklısınız size hak veriyorum evet dediğiniz gibi arkadaş onlardan da yararlanabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
şeref
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kredi kartına taksitle almak istiyorum

Top Bottom