Neler Yeni

Taliban Sözcüsü TRT Arabi'ye Konuştu " Türkiye Bizim Kardeşimiz"

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
İnandığım dinin nasıl düşmanı olabilirim anlatsana?
İslam'a inanıyorsan, insanların İslam uğruna birilerini kılıçtan geçirdiğine nasıl inanıyorsun? İslam'da öyle bir şey yok ki?

Biraz araştırdım ve
Bunların yalan olduğunu öğrendim
Ama türklerin güle oynaya müslüman olmadığı açık
Yarabbi şükür. En azından bu kadarını kabul ettin. Biraz daha fazla araştırırsan, eski Türklerin inandığı dinle İslam'ın benzerliğini keşfeder ve neden İslam'ı kabul ettiğimizi öğrenirsiniz.

Bu arada, Yahudilik ve Budistliği de kabul eden Türk kabileleri var. Budistliği kabul edenler et yemeyi bırakıp, savaşmayı terk ediyor ve çiftçilikle geçiniyor. Savaş durumunda hayatta kalamadıkları için soylarını devam ettiremediler.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
eski Türklerin inandığı dinle İslam'ın benzerliğini keşfeder ve neden İslam'ı kabul ettiğimizi öğrenirsiniz.
Benzerlik? JSHAOSGSOAHSJ
Eski türkler çok tanrılı bir dine sahipti ve islam ise tek tanrılı bir din ve islam dini kitabı olan 4 dinden biri
Bana benzerlikleri açıklarmısın? 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

İslam'a inanıyorsan, insanların İslam uğruna birilerini kılıçtan geçirdiğine nasıl inanıyorsun?
İslam kusursuz, Müslümanlar değil!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Müslümanım ki, sadece dinin çıkar amaçlı kullanılmasından bıktım usandım.
Bende bıktım. İmamoğlu çok güzel yaptı seçim öncesinde.

Din tüccarları yüzünden dinimden soğuma noktasına kadar geldim...
Aynen hocam. İmamoğlu ve Kafancıoğlu gibiler din tüccarlığı yapıyor. Seçim öncesinde sağda solda namaz kılıp, Kur'an okuyorlar; seçim sonrasında LGBT kurslarını zorunlu hâle getiriyorlar. Keşke yapmasalar...

Kaftancıoğlu takiyyecilik yaptığını da katıldığı bir programda söylüyor zaten. Kendilerinin ve CHP'nin sağdan oy almak için takiyyecilik yaptığını söylüyor.

Benzerlik? JSHAOSGSOAHSJ
Eski türkler çok tanrılı bir dine sahipti ve islam ise tek tanrılı bir din ve islam dini kitabı olan 4 dinden biri
Bana benzerlikleri açıklarmısın? 😀
Ben anlatırım da, birazcık araştırır mısın? Google'a yazsan çıkar zaten.

İslam kusursuz, Müslümanlar değil!
Bu yorumuna katıksız katılıyorum.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Aynen hocam. İmamoğlu ve Kafancıoğlu gibiler din tüccarlığı yapıyor. Seçim öncesinde sağda solda namaz kılıp, Kur'an okuyorlar; seçim sonrasında LGBT kurslarını zorunlu hâle getiriyorlar. Keşke yapmasalar...

Kaftancıoğlu takiyyecilik yaptığını da katıldığı bir programda söylüyor zaten. Kendilerinin ve CHP'nin sağdan oy almak için takiyyecilik yaptığını söylüyor.

Ben anlatırım da, birazcık araştırır mısın? Google'a yazsan çıkar zaten.

Bu yorumuna katıksız katılıyorum.
Sürekli televizyonda namaz kılan ve her Allahın günü Cami yapan bir adam tanıyorum. :kizginpeepo:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Bahsettiğim kişi sadece cami ve yol yapıp Allah ve ezan kelimelerini ağzından düşürmeyen biri ama neyse
Erdoğan dindar birisi. Seçimden önce de böyleydi, seçimden sonra da böyle. Çizgisinde değişen bir şey yok.

İmamoğlu ve Kaftancıoğlu gibi isimler, seçimden önce sağdan oy almak için dindarımsı gözüküyor ve seçimden sonra foyaları ortaya çıkıyor.

Erdoğan'ın icraatlarını cami ve yol yapımına indirgemek, cehalettir. Daha önce de yazdım buraya icraatlarını, tekrar yazarım. Her seferinde görmezden geliyorsunuz.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ASLDLASDLASLDLASDLASDLASPDAPSDL
sakdkasdkaskdk.jpg

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Bir Cami için 80 yıl oy vermek koyunluk agshshhss.
Üst yorum derken onu kastetmediğimi biliyorsun ama neyse...

Ayasofya, bir camii değildir. Fethin sembolüdür. Cehaletinize kurban gidemeyecek kadar kutsal bir mabettir.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Erdoğan dindar birisi. Seçimden önce de böyleydi, seçimden sonra da böyle. Çizgisinde değişen bir şey yok.
Bir şey yazmaya korkuyorum bu konu hakkında
İmamoğlu ve Kaftancıoğlu gibi isimler, seçimden önce sağdan oy almak için dindarımsı gözüküyor
Senin övdüğün kişi de oy için kendi askerlerine kurşun sıkan elemanla el ele poz verip gülümsemişti... 😀

Top Bottom