Hocam daha önce hiç olmadı bu, bugünde kuzenlerde kalıyoruz ondan olabilir belki, dün gün boyu yoldaydık. Sabah eşşek gibi tatlı yemiştim belki onlardaki kafein olabilir.Hocam bugüne özel bir durum mu? Öyleyse bugün diğer günlerden farklı ne yaptın? Aşırı kafein tüketimi, alkol-uyuşturucu alımı? Kurban kesimi falan izledin o mu etkiledi bilinçaltında? Ya da ne bileyim herhangi başka bir şey?
Yani nedeni illaki bulunur ama çözümü burada bulman zor gibi. Psikolojik bir durumsa uzmana danışman daha sağlıklı olur.
Hocam ne tatlı yedin bilmiyorum ama içinde kafein olan çok tatlı yok. Şekerin yükselmiş olabilir mi acaba?Hocam daha önce hiç olmadı bu, bugünde kuzenlerde kalıyoruz ondan olabilir belki, dün gün boyu yoldaydık. Sabah eşşek gibi tatlı yemiştim belki onlardaki kafein olabilir.
Hocam içinde kahve olan bi tatlı yemiştim tiramisuydu galiba bide bikaç tatlı daha yedim bilmiyorum isimlerini. Bide akşam iki tane soğuk kahve içtim markette satılanlardan. Bunlar sebep olmuş olabilir mi?Hocam ne tatlı yedin bilmiyorum ama içinde kafein olan çok tatlı yok. Şekerin yükselmiş olabilir mi acaba?
Şeker hastalığım yok, sanmıyorumHocam ne tatlı yedin bilmiyorum ama içinde kafein olan çok tatlı yok. Şekerin yükselmiş olabilir mi acaba?
Daha önce farklı alanlarda uyudun mu hiç? Evinden ayrı bir alandan bahsediyorum. Kuzenlerinde kalmış olduğun için bulunduğun ortamı yadırgayarak korku durumu yaşıyor olabilirsin.Hocam daha önce hiç olmadı bu, bugünde kuzenlerde kalıyoruz ondan olabilir belki, dün gün boyu yoldaydık. Sabah eşşek gibi tatlı yemiştim belki onlardaki kafein olabilir.
Daha önce evden farklı yerlerde uyudum tabiiki. Ama 1 senedir falan evden başka bi yerde kalmadım hiç. Dediğin gibi olabilir.Daha önce farklı alanlarda uyudun mu hiç? Evinden ayrı bir alandan bahsediyorum. Kuzenlerinde kalmış olduğun için bulunduğun ortamı yadırgayarak korku durumu yaşıyor olabilirsin.
Çünkü evindeki güvenli ortamı terkederek farklı bir ortamda kaldığın için bulunduğun ortamı yadırgama durumu olabilir. Aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. Gözüne uyku girmez uyuyacağın zaman bir korku sarar.Daha önce evden farklı yerlerde uyudum tabiiki. Ama 1 senedir falan evden başka bi yerde kalmadım hiç. Dediğim gibi olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğin gibi olabilir*
Evet tam olarak öyle. Akşam ilk başta böyle değildi tam uyuyacakken rahatsız oluyodum sağa sola dönüyorum sürekli zaman ilerledikçe dediğim gibi olmaya başladı. Dediğin gibi olabilir.Çünkü evindeki güvenli ortamı terkederek farklı bir ortamda kaldığın için bulunduğun ortamı yadırgama durumu olabilir. Aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. Gözüne uyku girmez uyuyacağın zaman bir korku sarar.
Hocam hem kafein hem de yerini yadırgamakla alakalı olabilir. Başka bir arkadaşta söylemiş zaten. Kafana takarsan daha da strese sokarsın kendini. Birazdan güneş doğmaya başlar bir tık rahatlatır seni.Hocam içinde kahve olan bi tatlı yemiştim tiramisuydu galiba bide bikaç tatlı daha yedim bilmiyorum isimlerini. Bide akşam iki tane soğuk kahve içtim markette satılanlardan. Bunlar sebep olmuş olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şeker hastalığım yok, sanmıyorum
Aynen öyle birazdan arkadaşın dediği gibi güneş doğacak daha sakin bir ortam olur uyumak için en azından o zaman az da olsa korku gidecektir eminim bir süre sonra uyursun umarım.Evet tam olarak öyle. Akşam ilk başta böyle değildi tam uyuyacakken rahatsız oluyodum sağa sola dönüyorum sürekli zaman ilerledikçe dediğim gibi olmaya başladı. Dediğin gibi olabilir.