Neler Yeni

Çözüldü✓ Tamirci anakarti bozdu!

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Dün soğutucu PSU vs gibi aldığım ekstra parçaları taktırmak için bir tamirciye gittim. Soğutucuyu taktiktan sonra görüntü gelmemeye başladı. Uğraşırken falan kendide itiraf etti soğutucu vidasını takarken çıt sesi geldi sanırım ram slotuna zarar verdik garantiye yollayalım dedi. Ben kullanıcı hatası olduğu için kabul edilip yapılmayacağını söyledim ancak dinlemedi lavuk bi ton tartıştık muhtemelen yeni kart alacak bana. Asus prime B660M-K D4 anakart bozulan anakart yerine aynı fiyatlara daha iyisi alınabilir mi yoksa aynısını mi alayım ? Şuan 3.300 civarında bir anakart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel sistemim bu ekstra olarak 750w deepcool pk750d takıldı sadece

Ekler

• Screenshot_2023-08-02-09-17-19-769_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-08-02-09-17-19-769_com.android.chrome-edit.jpg
    117.4 KB · Hit: 67

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Tamirciye neden veriyorsun ki? İnternette tonla rehber var.

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
önce yenisini alacağı kesinleşsin hocam sonra ne alıp almayacğına bak derim büyük ihtimalle aynısını alır zaten farklı bir şey almayı kabul etmez birde alır umarım benim başıma geldi elimde patladı anakart umarım çözülür işin

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamirciye neden veriyorsun ki? İnternette tonla rehber var.
Hocam ben taksam ve ben bozsam daha mı iyiydi 😂 benim sorumu anlamadınız sanırım

önce yenisini alacağı kesinleşsin hocam sonra ne alıp almayacğına bak derim büyük ihtimalle aynısını alır zaten farklı bir şey almayı kabul etmez birde alır umarım benim başıma geldi elimde patladı anakart umarım çözülür işin
Valla sıkıyosa almasın. Hem kartı bozacak hem almayacak öyle adamı yerler Bağcılarda

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Hocam ben taksam ve ben bozsam daha mı iyiydi 😂 benim sorumu anlamadınız sanırım

Valla sikiyosa almasın. Hem kartı bozacak hem almayacak öyle adamı yerler Bağcılarda
dediğim gibi umarım halleder işini benim sana tavsiyem bozuk ürün geldi diyip iade etmen bakarsın yenisini gönderirler arkadaşım yapmıştı aynısından vermişlerdi

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
dediğim gibi umarım halleder işini benim sana tavsiyem bozuk ürün geldi diyip iade etmen bakarsın yenisini gönderirler arkadaşım yapmıştı aynısından vermişlerdi
Sistemi alalı 4 ay oldu

rescue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
utku ulu
Sistemi alalı 4 ay oldu
bir şey olmaz garantisi devam diyor not filan yazdırırlarsa seistemi yeni toplamaya karar verdim ve anakrtın bozuk olduğunu farkettim filan dersin bi dene %80 red yiycek ama belki sende o şanslı kısımda olursun

Can...

80+ Platinum
Dün soğutucu PSU vs gibi aldığım ekstra parçaları taktırmak için bir tamirciye gittim. Soğutucuyu taktiktan sonra görüntü gelmemeye başladı. Uğraşırken falan kendide itiraf etti soğutucu vidasını takarken çıt sesi geldi sanırım ram slotuna zarar verdik garantiye yollayalım dedi. Ben kullanıcı hatası olduğu için kabul edilip yapılmayacağını söyledim ancak dinlemedi lavuk bi ton tartıştık muhtemelen yeni kart alacak bana. Asus prime B660M-K D4 anakart bozulan anakart yerine aynı fiyatlara daha iyisi alınabilir mi yoksa aynısını mi alayım ? Şuan 3.300 civarında bir anakart.

Güncel sistemim bu ekstra olarak 750w deepcool pk750d takıldı sadece
İşte bu yüzdenn ne olduğu belirsiz yerlere bilgisayar vermiyoruzzz

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İşte bu yüzdenn ne olduğu belirsiz yerlere bilgisayar vermiyoruzzz
Güzel kardesim 6 yıldır aynı adama gidiyorum ben kim olduğu ne olduğu belirli biri ben anlamıyorum başımdan geçeni anlatıp sorumu soruyorum hâlâ dedeler gibi soruya cevap yerine nasihat veriyosunuz. Kazadır oldu başa geldi insanlık hâli bana adamı savundurtuyosunuz burada yav. Hayret ediyorum.

Biri gelir kendin taksana der biri gelir yok şuraya vermiyoruz buraya vermiyoruz. Konu bu mu arkadasim ben sana fiyat bandında alınabilecek başka anakart varmı diye soruyorum sen hala bana gevgev biseyler anlatıyorsun.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Güzel kardesim 6 yıldır aynı adama gidiyorum ben kim olduğu ne olduğu belirli biri ben anlamıyorum başımdan geçeni anlatıp sorumu soruyorum hâlâ dedeler gibi soruya cevap yerine nasihat veriyosunuz. Kazadır oldu başa geldi insanlık hâli bana adamı savundurtuyosunuz burada yav. Hayret ediyorum.

Biri gelir kendin taksana der biri gelir yok şuraya vermiyoruz buraya vermiyoruz. Konu bu mu arkadasim ben sana fiyat bandında alınabilecek başka anakart varmı diye soruyorum sen hala bana gevgev biseyler anlatıyorsun.
Bu agresfliğe gerek yok. Sen buraya konu başlığı olarak bilgisayarcım kartımı bozdu diye açıyorsun insanlar da sana tavsiye veriyor. Eğer kaldıramıyorsan konu açmak yerine başka konuları tıpış tıpış okuyacaksın ya da 3300 tl bandında anakart önerisi diye konu açacaksın. Diğer gelen kartı da bozarsa hiç şaşırmam. 6 yıldır aynı adama gidiyorsun ve adam daha pcye verdiği zararı bile anlayamıyor.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Bu agresfliğe gerek yok. Sen buraya konu başlığı olarak bilgisayarcım kartımı bozdu diye açıyorsun insanlar da sana tavsiye veriyor. Eğer kaldıramıyorsan konu açmak yerine başka konuları tıpış tıpış okuyacaksın ya da 3300 TL bandında anakart önerisi diye konu açacaksın. Diğer gelen kartı da bozarsa hiç şaşırmam. 6 yıldır aynı adama gidiyorsun ve adam daha pcye verdiği zararı bile anlayamıyor.
Dostum ben başıma geleni anlattım ve tavsiye olarak istediğim şeyi söylemek yerine akıl verilmesi can sıkıyor. Benim nasihate ihtiyacim yok bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlara açtım konuyu. 6 yıldır aynı adama gidiyorum ve zararın farkına vardı zaten dediğim gibi. Ben şunu yazsam "Adam anakarti bozdu napicam ben yardim edin vs vs " desem haklılar yorum yazmakta.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Dostum ben başıma geleni anlattım ve tavsiye olarak istediğim şeyi söylemek yerine akıl verilmesi can sıkıyor. Benim nasihate ihtiyacim yok bilgisi olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlara açtım konuyu. 6 yıldır aynı adama gidiyorum ve zararın farkına vardı zaten dediğim gibi. Ben şunu yazsam "Adam anakarti bozdu napicam ben yardim edin vs vs " desem haklılar yorum yazmakta.
Adam yeni anakart alacağım diye bir şey dememiş ki. Garantiye verelim demiş, sen de kavga etmişsin.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Adam yeni anakart alacağım diye bir şey dememiş ki. Garantiye verelim demiş, sen de kavga etmişsin.
Tmam kardeşim benim hatam kusura bakma kalbini kırdıysam.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,336
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom