Merhabalar yaklaşık 1 ay önce karın ağrılarına ve sindirim sorunlarına dayanamayıp hastane serüvenim başladı. Hastaneye gidince çeşitli tahliller alındı ama sonuç çıkmadı. Daha iyi bir sonuç için en erken 1 yıl sonrasına endoskopi sırası alabildim. Ayriyetten doktor tarafından glutensiz beslenmeyi denemem önerildi ve denediğimde sorunlarımın %70 i falan düzeldi. Bende o günden beri gluten yememeye çalışıyorum.
Asıl problem şu, ben kyk da kalıyorum. Rapor olmadan glutenli yemeklerin yerine alternatif alma şansım olmuyor. Ben şimdi endoskopi olmadan hastaneye gidip "gluten tüketmemeli" gibi bir rapor alabilir miyim? Bunu sorarken bile "Öyle saçmalık olur mu? Teşhis olmadan rapor mu verilir" diyorum ama yinede şansımı deneyeyim dedim.
Zaten zayıfım kilo almak istiyorum. Yani "o gün de az yiyiver" gibi yorum görmek istemiyorum.
Asıl problem şu, ben kyk da kalıyorum. Rapor olmadan glutenli yemeklerin yerine alternatif alma şansım olmuyor. Ben şimdi endoskopi olmadan hastaneye gidip "gluten tüketmemeli" gibi bir rapor alabilir miyim? Bunu sorarken bile "Öyle saçmalık olur mu? Teşhis olmadan rapor mu verilir" diyorum ama yinede şansımı deneyeyim dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten zayıfım kilo almak istiyorum. Yani "o gün de az yiyiver" gibi yorum görmek istemiyorum.