Neler Yeni

🔥İndirim Taotronics TT-AF011 5 Litre 8 Işlevli Camlı Air Fryer 1099TL

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,468
İsim
Ekonomi Çok iyi
1699098507456.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,387
İsim
Diyarhan
Ha iyimiş he
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu hoparlör ile kulaklık üreten firma değilmiydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nays ilr 935tl

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Baran Kut
Ya bu konu dışı olacak da ben Nays'ı yeni yeni öğreniyorum. 935 TL olarak alabilmem için ekstra bir şey yapmam lazım mı ? Yoksa direkt kartı girip satın alırsam mı geri ödeme oluyor ?

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Ya bu konu dışı olacak da ben Nays'ı yeni yeni öğreniyorum. 935 TL olarak alabilmem için ekstra bir şey yapmam lazım mı ? Yoksa direkt kartı girip satın alırsam mı geri ödeme oluyor ?
Direk satın al max 1-2 günde geliyo

Erayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray Erdan
Sanal karta para atiyosun daha sonra onunla alışveris yapinca 3 gün içinde iade yatıyor.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
ya bu airfryerlar ilk çıktığında bayağı pahalıydı hayret ediyorduk ne ara bu kadar ucuzladı ben yakalayamadım tam. ev biraz kalabalık da büyük bir şey istiyorum ben efsane kasımda daha iyileri gelir mi yoksa çok iyi bir fırsat mı ne yapmamı önerirsiniz

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
mertcan başar
5lt kullanim deneyim olan var mi 1.5 kg tüm tavuk sığabilir mi buna yoksa 6.5+ mi olmali

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
ya bu airfryerlar ilk çıktığında bayağı pahalıydı hayret ediyorduk ne ara bu kadar ucuzladı ben yakalayamadım tam. ev biraz kalabalık da büyük bir şey istiyorum ben efsane kasımda daha iyileri gelir mi yoksa çok iyi bir fırsat mı ne yapmamı önerirsiniz
her aileden 1 abi abla aldı çünkü abartıldıgı kadar iyi olmadıgını gördük öğrenci evi için muazzam alet ama aile evine hiç gerekmiyor fırınla aynı işlev patatesler güzel olmuyor falan

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Volkan
her aileden 1 abi abla aldı çünkü abartıldıgı kadar iyi olmadıgını gördük öğrenci evi için muazzam alet ama aile evine hiç gerekmiyor fırınla aynı işlev patatesler güzel olmuyor falan
Çocuklara patates yapıyorum iyi oluyor pratik. Yapımla alakalı deneye deneye buluyorsun.

Top Bottom