Turktelekom muKaçmaz Fırsat 10 GB Plus bunu almayı düşünüyom 136 TL 10 gb 900 dakika 250sms
şimdi knka ben turk telekomum da turkcelle nasıl hızlıdan geçerimdaha uygun tarife var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
turkcell
Türktelekomşuanda turktelekom kullanıyorum 120 TL bütçem var tarife önerilerinizi bekliyorum internet fazla olsu yeter
paket
GIBIRNet öneririm 100 Mbps 110 TL maliyet artışı olmadığı sürece firma zam planlamıyor.şuanda turktelekom kullanıyorum 120 TL bütçem var tarife önerilerinizi bekliyorum internet fazla olsu yeter
yeni abone olmicam ama paket güzelmiş başka varmı öneriYeni abone olcaksan ve halla bu kampanya var ise buna geçerdim. Baz istasyonda bolgende tt iyi değilse önermem ama.Hoş Geldiniz 10 GB Tarifesi (Yeni Hat Alanlar İçin) | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr
Vodafone 20gb 100 tişuanda turktelekom kullanıyorum 120 TL bütçem var tarife önerilerinizi bekliyorum internet fazla olsu yeter