Neler Yeni

Tarih, bilim, din, felsefe konuları için e-kitap arşivi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,737
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Merhabalar dostlar, forumda bilgiye erişimi bir nebze daha kolaylaştırmak için bir e kitap arşivi oluşturmaya karar verdim. Elbette tek başıma büyük bir arşiv oluşturamam. Bu yüzden e kitap tüketen arkadaşların konuya katkı yapmasını rica ediyorum. Herhangi bir okuduğunuz kitabı ekleyebilirsiniz bu şekilde bilgiye erişimi bir nebze kolaylaştırabiliriz. Attığınız kaynağın yazarının kim olduğu, neyi anlattığı önemli değil karşıt görüşlerden kişiler olabilir sonuç olarak doğru bilgiye ulaşmak için her taraftan bir şeyler okumalıyız. İstediğiniz kadar kitap yollayabilirsiniz bir tane de olur yüz tane de. Konudaki mesajıma zaman geçtikte ekstradan ulaştığım pdfleri de ekleyeceğim şu anda arşivim eski harddiskimin bozulmasından ötürü epey azaldı. Eğer dosya paylaşımını bilmiyorsanız Technopat forumundaki "bu rehberi" okuyabilirsiniz. (Erişmek için yazıya tıklamanız yeterlidir) O halde hepinize iyi okumalar ve paylaşımlar dilerim!

Atatürk'ün Bütün Eserleri 33 Parça
Atatürk'ün okuduğu Kitaplar 24 Cilt
Osmanlıda ve Türkiye'de Dış Politika 13 Kitap (+1 Bonus)
İslam, Felsefe karışık (45 Kitap)

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Oğuzhan
PDF şeklinde değilde link atarak önerimi yapayım

Antropoloji kitabıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar dostlar, forumda bilgiye erişimi bir nebze daha kolaylaştırmak için bir e kitap arşivi oluşturmaya karar verdim. Elbette tek başıma büyük bir arşiv oluşturamam. Bu yüzden e kitap tüketen arkadaşların konuya katkı yapmasını rica ediyorum. Herhangi bir okuduğunuz kitabı ekleyebilirsiniz bu şekilde bilgiye erişimi bir nebze kolaylaştırabiliriz. Attığınız kaynağın yazarının kim olduğu, neyi anlattığı önemli değil karşıt görüşlerden kişiler olabilir sonuç olarak doğru bilgiye ulaşmak için her taraftan bir şeyler okumalıyız. İstediğiniz kadar kitap yollayabilirsiniz bir tane de olur yüz tane de. Konudaki mesajıma zaman geçtikte ekstradan ulaştığım pdfleri de ekleyeceğim şu anda arşivim eski harddiskimin bozulmasından ötürü epey azaldı. Eğer dosya paylaşımını bilmiyorsanız Technopat forumundaki "bu rehberi" okuyabilirsiniz. (Erişmek için yazıya tıklamanız yeterlidir) O halde hepinize iyi okumalar ve paylaşımlar dilerim!

Atatürk'ün Bütün Eserleri 33 Parça
Atatürk'ün okuduğu Kitaplar 24 Cilt
Osmanlıda ve Türkiye'de Dış Politika 13 Kitap (+1 Bonus)
İslam, Felsefe karışık (45 Kitap)
Hocam önerdiğiniz kitaplar googleye " Felsefe kitabı" yazılıp indirilmiş gibi hani bu yazarlar güvenilir mi?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,737
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PDF şeklinde değilde link atarak önerimi yapayım

Antropoloji kitabıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam önerdiğiniz kitaplar googleye " Felsefe kitabı" yazılıp indirilmiş gibi hani bu yazarlar güvenilir mi?
Kendi önerim değil daha kendi okuma şansım olmadı bu yazarların tamamını, arşivde bulunduğu için yüklemeyi tercih ettim ve ekstra bakış açısı kazanmak için şans verilebilir diye düşünüyorum ama şundan emin olabilirsiniz Felsefe kitabı indir diyerek bulunmadı hiçbiri. Zamanında duyduğum yazarlar hepsi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,476
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom