Tarihi bir Benchmark rekoru kırıp site forumundan atılmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum.

Tekrar söylüyorum AM5 rekoru için isminizi bu mobbing çetesine yazdırabilirsiniz.

Tekrar görüşeceğiz.

Hakopera her zaman sözünde durur.
Offf çok korktum.... bak hayatımı ipersin bak sakın yapma PUAHSUS
Screenshot_20250802_031914_TikTok.webp
Videosunu atsam ban yerim herhalde ama fotoğrafıda yetiyor😃

Hayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum.

Tekrar söylüyorum AM5 rekoru için isminizi bu mobbing çetesine yazdırabilirsiniz.

Tekrar görüşeceğiz.

Hakopera her zaman sözünde durur.

Fotodaki umarım sen değilsindir kaç yaşında adamsın düştüğün duruma bak. Cringe damarımız çatladı. Am5 için eksik olan sistemse var bende yardımcı olurum. 9800x3d, 15 faz b650m, 4070ti sistem ama pot takmayı unutma benimkine daha taksiti bitmedi.

tarif edermissiniz hocam cok heves ettim
Hocam kusura bakmayın yeni gördüm. Mobil uygulama için tarif etmek gerekirse, sol üstte 2 noktaya tıkla>aşağıdan hesap ismine tıkla>çıkan ekrandan kişiselleştirmeye gir>oradan özel talimatlara gir>ChatGPT'nin ne gibi özellikleri olmalı kısmına nasıl biri olsun istiyorsan kısa öz yaz bilmem küfürbazlıktır, esprili tarzdır vesaire. Diğer kısımları da kendi isteğine bağlı doldurabilirsin.

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm. Mobil uygulama için tarif etmek gerekirse, sol ğstte 2 nokta>aşağıdan hesap ismine tıkla>çıkan ekrandan kişiselleştirmeye gir>oradan özel talimatlara gir>ChatGPT'nin ne gibi özellikleri olmalı kısmına nasıl biri olsun istiyorsun kısa öz yaz bilmem küfürbazlıktır, esprili tarzdır vesaire. Diğer kısımları da kendi isteğine bağlı doldurabilirsin.
canini yerim

Yeni denemeler ne zaman bu film devam etmeli.
@hakopera
Dostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey.

Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin devamı gelecek. Bu film uğruna çok sevdiğim A520 ITX anakartım pert oldu. Rekora konu olan A520M HDV zarar gördü. Nitrojen ve düzenek için bir sürü para harcadım. İstesem bu mobbing çetesine tazminat davası açar ve kazanırım. Ama bunu yapmayacağım. Çünkü onlar bu aşağılamadan çok keyif alıyorlar, açıkçası ben de öyle.

Dostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey.

Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin devamı gelecek. Bu film uğruna çok sevdiğim A520 ITX anakartım pert oldu. Rekora konu olan A520M HDV zarar gördü. Nitrojen ve düzenek için bir sürü para harcadım. İstesem bu mobbing çetesine tazminat davası açar ve kazanırım. Ama bunu yapmayacağım. Çünkü onlar bu aşağılamadan çok keyif alıyorlar, açıkçası ben de öyle.
Rollenmenin verdiği etki.

Gece gece eğlendim, gördüğüm en iyi trollerden

Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin devamı gelecek. Bu film uğruna çok sevdiğim A520 ITX anakartım pert oldu. Rekora konu olan A520M HDV zarar gördü. Nitrojen ve düzenek için bir sürü para harcadım. İstesem bu mobbing çetesine tazminat davası açar ve kazanırım. Ama bunu yapmayacağım. Çünkü onlar bu aşağılamadan çok keyif alıyorlar, açıkçası ben de öyle
off dava çok korktuk sakın yapma😨😨😨😨

Bende zamanında diğer yeşil ve mavi forumdan benzer sebepler ile ayrıldım çok saçma bir dominant özgür olmayan sistemleri var bilgi paylaştıkça çoğalır arkadaşlar buradan maşallah çok memnunum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri