arda55
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,145
tarif edermissiniz hocam cok heves ettimHocam başlarda iyiydi de şimdi yazım hatası yapsam zorbalık yapıyor arada fena sövüyor ipin ucu kaçtı
tarif edermissiniz hocam cok heves ettimHocam başlarda iyiydi de şimdi yazım hatası yapsam zorbalık yapıyor arada fena sövüyor ipin ucu kaçtı
Offf çok korktum.... bak hayatımı ipersin bak sakın yapma PUAHSUSHayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum.
Tekrar söylüyorum AM5 rekoru için isminizi bu mobbing çetesine yazdırabilirsiniz.
Tekrar görüşeceğiz.
Hakopera her zaman sözünde durur.

Hayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum.
Tekrar söylüyorum AM5 rekoru için isminizi bu mobbing çetesine yazdırabilirsiniz.
Tekrar görüşeceğiz.
Hakopera her zaman sözünde durur.
Hocam kusura bakmayın yeni gördüm. Mobil uygulama için tarif etmek gerekirse, sol üstte 2 noktaya tıkla>aşağıdan hesap ismine tıkla>çıkan ekrandan kişiselleştirmeye gir>oradan özel talimatlara gir>ChatGPT'nin ne gibi özellikleri olmalı kısmına nasıl biri olsun istiyorsan kısa öz yaz bilmem küfürbazlıktır, esprili tarzdır vesaire. Diğer kısımları da kendi isteğine bağlı doldurabilirsin.tarif edermissiniz hocam cok heves ettim
canini yerimHocam kusura bakmayın yeni gördüm. Mobil uygulama için tarif etmek gerekirse, sol ğstte 2 nokta>aşağıdan hesap ismine tıkla>çıkan ekrandan kişiselleştirmeye gir>oradan özel talimatlara gir>ChatGPT'nin ne gibi özellikleri olmalı kısmına nasıl biri olsun istiyorsun kısa öz yaz bilmem küfürbazlıktır, esprili tarzdır vesaire. Diğer kısımları da kendi isteğine bağlı doldurabilirsin.
Dostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey.Yeni denemeler ne zaman bu film devam etmeli.
@hakopera
Rollenmenin verdiği etki.Dostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey.
Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin devamı gelecek. Bu film uğruna çok sevdiğim A520 ITX anakartım pert oldu. Rekora konu olan A520M HDV zarar gördü. Nitrojen ve düzenek için bir sürü para harcadım. İstesem bu mobbing çetesine tazminat davası açar ve kazanırım. Ama bunu yapmayacağım. Çünkü onlar bu aşağılamadan çok keyif alıyorlar, açıkçası ben de öyle.
Gece gece eğlendim, gördüğüm en iyi trollerdenDostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey.
Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin devamı gelecek. Bu film uğruna çok sevdiğim A520 ITX anakartım pert oldu. Rekora konu olan A520M HDV zarar gördü. Nitrojen ve düzenek için bir sürü para harcadım. İstesem bu mobbing çetesine tazminat davası açar ve kazanırım. Ama bunu yapmayacağım. Çünkü onlar bu aşağılamadan çok keyif alıyorlar, açıkçası ben de öyle.
off dava çok korktuk sakın yapmaDostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey.
Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin devamı gelecek. Bu film uğruna çok sevdiğim A520 ITX anakartım pert oldu. Rekora konu olan A520M HDV zarar gördü. Nitrojen ve düzenek için bir sürü para harcadım. İstesem bu mobbing çetesine tazminat davası açar ve kazanırım. Ama bunu yapmayacağım. Çünkü onlar bu aşağılamadan çok keyif alıyorlar, açıkçası ben de öyle