Yasal olarak iade almak zorunda değiller. Ama gidip şansınızı deneyin ve ısrarcı olun.Babam benden habersiz gitmiş elden taksit ile taşpınar dan vivo y17s almış 14k ya telefonun kendi fiyatı 6k telefon kasıyor gibi güzel değil iade edebilir miyiz 2saat oldu alalı ama kutusu açıldı
sim kart taktın mıBabam benden habersiz gitmiş elden taksit ile taşpınar dan vivo y17s almış 14k ya telefonun kendi fiyatı 6k telefon kasıyor gibi güzel değil iade edebilir miyiz 2saat oldu alalı ama kutusu açıldı
Babam benden habersiz gitmiş elden taksit ile taşpınar dan vivo y17s almış 14k ya telefonun kendi fiyatı 6k telefon kasıyor gibi güzel değil iade edebilir miyiz 2saat oldu alalı ama kutusu açıldı
Taksitli senetli oyle olurO TELEFONA NASİL 14 VERMİŞŞŞŞ??????
Hadi baban anlamıyor adamlarda iyi dolandırmış cidden. Geri alacaklarını sanmıyorum ama şansınızı deneyin bence.
hocam yine dolandırcıılık 5klık telefonu 14k ya almak nedir ya 2 3 koy bari o kadarı da fazla gerçi ama 9k neelden taksit alışveriş her zaman devasa farklar vardır kim bilir kaç taksit ile aldı
2x fiyatına satın almıştır vade farkı ile 14k olmuştur elden nakit ile alışveriş mi kaldı zaten kredi kartı bakiyeleri uçtuhocam yine dolandırcıılık 5klık telefonu 14k ya almak nedir ya 2 3 koy bari o kadarı da fazla gerçi ama 9k ne
Taktık telefon kasıyor gibi anroid zaten 1 yıla ölür ben uyuyodum yoksa aldırmazdım bakıcaz taşpınar da tanıdık var konuşucakmış inşallah iade edebiliriz 14 ay taksitle elden almışSim kart takılmadıysa iade almak zorundalar olmadı thh başvurun kazanırsınız