Rehber Tavşan Nasıl Bakılır?

Ekler

• yabani.jpg
    yabani.jpg
    19.5 KB · Hit: 38
  • hjollanda.png
    hjollanda.png
    1.6 MB · Hit: 41
Lan daha gelincik tavşan avladığı video izledim. O zaman gelinciğe içimden saydırdım. Lan o tatlı hayvanı nasıl da acımasızca öldürdü. Bi de sıska tipsiz... GICIK kaptım.

Lan daha gelincik tavşan avladığı video izledim. O zaman gelinciğe içimden saydırdım. Lan o tatlı hayvanı nasıl da acımasızca öldürdü. Bi de sıska tipsiz... GICIK kaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komşumuzunki o kaderi yaşadı maalesef :/ kanını emip bırakıyor

Eline sağlık.

kanını emip bırakıyor
Ne? Ne? Ne?
Sadece kanını emmek için mi? Ne bu vampir mi? Nasıl bir beslenme lan bu? Etini yese neyse. Lan eğer benim tavşanım olsaydı o tavşana dokunacak gelincik ölüm fermanını imzalardı.

Ne? Ne? Ne?
Sadece kanını emmek için mi? Ne bu vampir mi? Nasıl bir beslenme lan bu? Etini yese neyse. Lan eğer benim tavşanım olsaydı o tavşana dokunacak gelincik ölüm fermanını imzalardı.
Taş döşedim onun yüzünden kulübenin altına :)

Tavşan alacaksanız en büyük sorun tuvalet sorunu arkadaşlar. Bir gün içinde tüm kafesi dolduracak dışkı üretirler ve bunları toplamanız gerekir elinizle.

Birde evinizde açıkta fazla kablo bırakmamanız gerekiyor. Kemirirler. Aynı şekilde tahta kapılar varsa tavşanı oradan uzak tutun çünkü tahtayı kemiriyorlar.

Tavşan alacaksanız en büyük sorun tuvalet sorunu arkadaşlar. Bir gün içinde tüm kafesi dolduracak dışkı üretirler ve bunları toplamanız gerekir elinizle.

Birde evinizde açıkta fazla kablo bırakmamanız gerekiyor. Kemirirler. Aynı şekilde tahta kapılar, vs varsa tavşanı oradan uzak tutun çünkü tahtayı kemiriyorlar.
Onu unuttum cidden ekleyeyim hemne :(

Fakat dışkıdan tiksinmezsiniz çünkü sertler ve cocopops'un küçük hali gibiler.

Geri